Tuotekonsultti?
YKSITYISYYDEN SUOJAA KOSKEVAT TOIMINTAPERIAATTEET
25 Toukokuuta 2018

Morinda ymmärtää, että henkilötietojasi tulee käsitellä varoen ja että niitä tulee suojella. Me arvostamme, että luotat siihen, että käsittelemme niitä varovasti ja harkiten. 

Tämä ilmoitus kertoo Morindalla tapahtuvasta tiedonkeruusta ja yksityisyyden suojaa koskevista käytännöistämme. Siinä kerrotaan myös, kuinka Morinda kerää tietoa  verkkosivustoa, tilauksia tekevien vierailijoilta ja asiakkailta.  

KUKA KERÄÄ TIETOA?
MITÄ INFORMAATIOTA ME KERÄÄMME?
MITÄ HENKILÖKOHTAISTA INFORMAATIOTA MORINDA KERÄÄ INTERNETSIVUILLAAN?
MIKÄ ON LAILLINEN SYY KERÄTÄ TIETOA?
JAKAAKO MORINDA KERÄÄMIÄÄN TIETOJA?
KUINKA HYVIN TIEDOT OVAT TURVASSA MORINDALLA?
KUINKA KAUAN TIETOJA SÄILYTETÄÄN?
MITKÄ OVAT MINUN OIKEUTENI?
YHTEYSTIEDOT
TARKISTUS

KUKA KERÄÄ TIETOA?
Kaikki henkilökohtainen tieto joka on saatu tai kerätty on ensisijaisesti Morinda Deutschland GmbH (Morinda):n hallinnassa, jota valvotaan Euroopan tietosuojasäännösten ja lakien puitteissa. 

Morinda Deutschland GmbH
Arnulfstr. 60, 
80335 Munich, Germany
Phone.: +49 (0) 89 2555 19 600
Fax: +49 (0) 89 2555 19 500

Morinda on morinda.eu.com -sivustolla keräämiensä tietojen ainoa omistaja. Morinda kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja vierailijoista ja asiakkaista useassa verkkosivujemme paikassa sekä muilla tavoin, kuten tilausprosessissa ja hakemuksissa puhelimen, sähköpostin ja faxin välityksellä. 

MITÄ INFORMAATIOTA ME KERÄÄMME?

Tilaukset: Jos ostat meiltä tuotteen tai palvelun, pyydämme sinua täyttämään tiettyjä henkilötietoja tilauslomakkeeseen. Sinun täytyy antaa yhteystiedot (kuten nimi, sähköposti ja toimitusosoite) ja maksutiedot (kuten luottokortin numero ja voimassaoloaika). 
Käytämme näitä tietoja laskutuksessa ja tilauksesi toimituksessa.

Hakemukset: Jos päätät täyttää hakemuksen ryhtyäksesi rekisteröidyksi asiakkaaksi tai Morindan itsenäiseksi tuotekonsultiksi, keräämme sinulta tarvittavat tiedot hakemuksessasi (kuten nimi, sähköposti, syntymäaika ja muut tiedot) ja maksutiedot (kuten luottokortin numero ja voimassaoloaika).
Käytämme näitä tietoja laskutuksessa, tilausten käsittelyssä sekä sinun ja Morindan välisen suhteen tukemisessa, sekä demografisia tietoja varten. Saatamme käyttää näitä tietoja koska tahansa ja ottaa yhteyttä kertoaksemme Morindan uutisista ja tarjouksista. 

MITÄ HENKILÖTIETOJA MORINDA KERÄÄ ASIAKKAISTAAN VERKKOSIVUSTOLLAAN? 

Asiakkailta saamamme tiedot auttavat meitä räätälöimään ja parantamaan tiedonsaantimahdollisuuksiasi ja ostosten tekemistäsi entisestään Morindan verkkosivustolla. Keräämme seuraavanlaisia tietoja:

Sinun antamasi tiedot: Saamme ja tallennamme kaiken tiedon, jonka kirjoitat verkkosivustollamme tai jonka annat meille muulla tavoin. Voit päättää, ettet anna tiettyjä tietoja, mutta silloin et ehkä voi käyttää hyväksesi monia toimintojamme. Käytämme antamiasi tietoja tilauksiesi toimittamiseen, kyselyihiisi vastaamiseen, tulevien ostostesi räätälöintiin, verkkosivustomme palveluiden parantamiseen ja yhteydenpitoon kanssasi. Tyypilliset tiedot, joita sinusta tallennamme ovat: nimi, pääasiallinen osoite, toimitusosoite, verotunniste, luottokortin numero, sähköpostiosoite, pankkitilin numero (jos annettu), puhelin- ja faksinumerot, jne.

Automaattiset tiedot (evästeet): Kuten monet muut verkkosivustot, me saamme tiettyjä tietoja kun selaimesi ottaa yhteyttä Morindan sivustoon. Tallennamme nämä tiedot pieniin tietovarastoihin, joita kutsutaan evästeiksi. Evästeisiin tallennettujen tietojen avulla Morindan järjestelmät tunnistavat selaimesi ja tarjoavat sinulle sovitettuja toimintoja. 
Jotkut eivät kuitenkaan halua evästeitä tallennettavan tietokoneilleen yksityisyysnäkökohtien takia. Useimpien selaimien työkalurivin Ohje-osiossa kerrotaan, kuinka voit estää selainta hyväksymästä uusia evästeitä, kuinka määrität selaimen ilmoittamaan uuden evästeen saamisesta tai kuinka estät evästeet kokonaan. Evästeiden avulla saat kuitenkin kaiken irti Morindan verkkosivuston toiminnoista, joten suosittelemme että pidät ne päällä.
Yksityiskohtaista tietoa kuinka käytämme evästeiden tietoa, niiden tarkoituksesta ja kuinka voit estää niitä löydät cookie policystä.

Yhteydenpito sähköpostitse: Jotta voimme tehdä sähköposteistamme hyödyllisempiä ja mielenkiintoisempia, saatamme saada vahvistuksen, kun avaat Morindan lähettämän sähköpostin, jos tietokoneesi tukee tätä toimintoa.

Tietoa muista lähteistä: Morinda ei etsi eikä saa tietoa tuotekonsulteistaan tai asiakkaistaan muista lähteistä.

MIKÄ ON LAILLINEN SYY KERÄTÄ TIETOA?

Tietojen keruu edellyttää laillista perustetta. Tälläinen peruste voi olla suostumus, sopimus tai lakiin perustuva vaatimus.

LUOVUTTAAKO MORINDA KERÄÄMIÄÄN TIETOJA EDELLEEN?

Mitään ei myydä: Asiakkaista saamamme tiedot ovat tärkeitä liiketoiminnallemme, emmekä myy niitä millään tavoin muille.

Agentit: Saatamme käyttää muita yrityksiä tai henkilöitä, jotka hoitavat työtehtäviä puolestamme. Tällaisia voivat olla esim. tilausten käsittely, lähetysten toimittaminen, postin ja sähköpostin lähettäminen, toistuvien tietojen poistaminen asiakasrekisteristä, tietojen analysointi, markkinointiapu, luottokorttimaksujen hoitaminen ja asiakaspalvelun tarjoaminen. Nämä yksiköt saavat henkilötiedot käyttöönsä vain, kun se on välttämätöntä työtehtävien hoitamiseksi, mutta ne eivät saa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.

Tuotekonsultit: Jos olet asiakas jolla on suosittelija (Itsenäinen tuotekonsultti on sponsoroinut sinut), osa tästä tiedosta tulee suosittelijasi nähtäväksi, jotta hän voi ottaa sinuun yhteyttä. Ennen kuin tuotekonsultit pääsevät käsiksi tietoihin, heidän täytyy kaikkien suostua erityisiin tietosuoja toimenpiteisiin.

Myynninedistämiskampanjat: Emme lähetä Morindan asiakkaille tarjouksia muiden yritysten puolesta.

Morinda ja muide suojelu: Luovutamme tilitietoja ja muita henkilötietoja, kun se on mielestämme aiheellista lakien noudattamiseksi; toimintaperiaatteidemme ja muiden sopimusten valvomiseksi ja noudattamiseksi; tai Morinda, käyttäjiemme tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi. Tämä sisältää tiedonvaihdon muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa petosten estämiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.

Rajat ylittävää siirtoa. 
Tietojasi siirretään a) Morinda Inc in American Fork, Utah, USA, b) ja sen ympärimaailmaa sijaitsevat tytäryhtiöiden välillä. Tälläiset siirrot perustuvat European Union (EU) Standard Model Clauses Agreement joka on solmittu Morinda ja Morinda Inc.välille. 
Euroopassa seuraavat konttorit käsittelevät henkilökohtaista tietoa Morindan puolesta:

Morinda Österreich GmbH, Kaerntner Ring 15, Vienna,  1010, Austria
Morinda Italia SRL, Via Giosuè Carducci, 31 Milan, Italy, Italy
Morinda Switzerland GmbH, Tischenloostrasse 59, Thalwil,  8800 Switzerland
Morinda Poland Sp. z o.o.; Mlynska, 12, 61-730 Poznan, Poland
Morinda Magyarország Kft, Apor Vilmos Ter 11-12, Budapest, H-1124, Hungary
Morinda Sweden AB, Evenemangsgatan 31, 2 tr, Solna,  169 79, Sweden
Morinda Norge AS, Leif Tronstadsplass 1-3, Sandvika,  1300 Norway

Oikeudellinen tiedonanto. Pidämme oikeuden luovuttaa henkilötietojasi lain edellyttämällä tavalla, ja kun meillä on syytä uskoa, että se on välttämätöntä oikeuksiemme suojelemiseksi ja/tai kun verkkosivustoomme liittyvä oikeudenkäynti, oikeuden päätös tai oikeudellinen prosessi sitä vaatii.

KUINKA TURVASSA MINUA KOSKEVAT TIEDOT OVAT?
Meillä on käytössämme asianmukaiset tekniset ja organisaatiolliset turvakäytännöt jotta voimme turvata henkilökohtaiset tietosi vahinkojen, laittomien tai luvattomien tuhoamisten, käytön, niihin pääsyn, katoamisen, muokkauksen tai paljastumisen varalta.

KUINKA KAUAN TIETOJA SÄILYTETÄÄN?
Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kun se on tarpeen jotta voimme täyttää velvoitteemme miksi keräämme tietoa. (katsu ylle “MITÄ INORMAATIOTA ME KERÄÄMME?” ja “MITÄ HENKILÖTIETOJA MORINDA KERÄÄ ASIAKKAISTAAN VERKKOSIVUSTOLLAAN?“) jos tämä ei ole sovellettavan lain kieltävä.


MITKÄ OVAT MINUN OIKEUTENI?
Sovellettavan lain mukaan, oikeuksiisi saattaa kuulua oikeus tulla informoiduksi, oikeus nähdä tiedot joita käytämme, oikeus tietojen oikaisuun, oikeus tietojen poistoon tai niiden käytön estoon, oikeus kieltäytyä tietyistä tietojenkäsittelytoimista, oikeus tietojen siirtoon ja oikeus kieltää tietojen keruu. Morinda ei käytä automaattisia päätöksiä tai profilointiprosesseja. 
Jotta voit käyttää näitä oikeuksia, tulee sinun lähettää kirjallinen pyyntö alla mainittujen yhteystietojen välityksellä.

YHTEYSTIEDOT
Jos sinulla on kysymyksiä tai huomautettavaa tähän Internet tietosuojalausuntoon liittyen, halusitpa päivittää tietojasi tai tarkistaa säilytettäviäsi tietoja tai käyttää muita oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä Tietosuojavastaavaamme Data Protetcion Officer (DPO) sähköpostilla.
Voit myös lähettää kirjallisen pyynnön seuraaviin osoitteisiin

Morinda Deutschland GmbH, 
Attn. Data Protection Officer, 
Arnulfstraße 60, 80335 Munich,
Germany

Tietosuojavastaavamme on Data Protection Officer:

Attorney at Law: Anastasios Papadopoulos,
Expertplace compliance services GmbH,
Oberländer Ufer 186,
50689 Köln,
Deutschland

Ole hyvä ja osoita kaikki tietosuojaa koskevat pyynnöt tai/ja tiedustelut osoitteeseen:  
Tietosuojavastaava. euprivacy@morinda.com

Ellet halua enää uutiskirjeitämme tai markkinointiviestintäämme, voit peruuttaa niiden tilauksen seuraamalla ohjeita kyseisissä viesteissä tai kirjoittamalla sähköpostia meille osoitteeseen compliance@de.morinda.com

Jos haluat esittää valituksen tietojenkeruustamme, tietojesi käsittelystä tai käyttää muita oikeuksia tietosuojalakiin liittyen, ole hyvä ja ote yhteyttä alueesi tai maasi viranomaisiin.

Tietojen päivitys
Jos henkilökohtaiset tietosi muuttuvat, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla compliance@de.morinda.com tai puhelimitse, postilla ylläoleviin osoitteisiin. 

TARKISTUKSET
Liiketoimintamme muuttuu jatkuvasti. Myös tämä ilmoitus saattaa muuttua, ja nyt keräämiemme tietojen käyttöön sovelletaan kyseisenä käyttöajankohtana voimassaolevaa yksityisyyden suojaa koskevaa ilmoitusta. Saatamme lähettää aika ajoin muistutuksia ilmoituksistamme ja ehdoistamme, jos et ole nimenomaan kieltänyt sitä, mutta sinun tulee katsoa säännöllisesti viimeisimmät muutokset sivustoltamme.