Produktkonsulent?

Morinda Blog

Find all the latest news and announcements about Morinda products and events. Check back often for promotions, special offers and new product launches. Don't miss out on anything.

Kalender

Hold deg oppdatert på viktige arrangementer, nyheter etc.
1

Tahitian Noni Strong

2018-01-09 | Morinda Norge
2017 er over, og vi ønsker et nytt spennende år velkommen. 2018 byr på fantastiske muligheter, veien er åpen og du bestemmer selv retningen, hvilke beslutninger du tar og visjoner du setter opp for deg selv.
les mer
0

15% rabatt på Energize i januar

2018-01-03 | Morinda Norge
Energize er en eterisk olje som utviklet for å hjelpe deg til å få et skjerpet fokus, og for å stimulere sansene dine. Oljen dufter søtt og forfriskende av sitrus, og vil kunne bidra til at du øker ditt energinivå nå under de mørke vintermånedene.
les mer
0

Invitasjon til RBS i Roma

2017-12-20 | Morinda Norge
Har du lyst til å oppleve «La Dolce Vita» i Italia? Så har du muligheten til nettopp det, ved å bli med på vår RBS i Roma i mars 2018.
les mer
0

Med ønske om en god jul

2017-12-17 | Morinda Norge
Med mindre enn en uke igjen til jul har jeg lyst til å benytte anledningen til å ønske alle konsulenter i Morinda en riktig god jul, og til å takke for det fantastiske året vi har hatt sammen.
les mer
0

Friends and Family kampanje for oktober.

2017-10-03 | Morinda Norge
I oktober vil Morinda ha kampanjen, Friends and Family. En kampanje som gjør at nye konsulenter og kunder på abonnement kan prøve våre produkter i 12 måneder
les mer
0

Velkommen til ny webinarhøst!

2017-09-18 | Morinda Norge
Etter en meget vellykket Kick-Off i Arvika er vi virkelig klare for en fantastisk høst her i Morinda. Som tidligere vil vi arrangere månedlige webinarer for Morinda Norden, og vil forgå disse dagene:
les mer
0

Velkommen til Morinda Kick-Off i Arvika 15. september

2017-08-14 | Morinda Norge
15. september inviterer Morinda til stor Kick-Off for hele Norden, på Scandic Arvika. Her ønsker vi å samle produktkonsulenter, kunder, gjester og ansatte fra alle fire markeder. Er du usikker på om du skal delta, så er svaret et entydig JA, du skal delta.   
les mer
0

Kick-Off i Arvika!

2017-05-31 | Morinda Norge
Fredag 15. september braker det løs i Arvika når konsulenter fra hele Norden skal samles til vårt første årlige Nordiske Kick-Off! Vi håper at du har lyst til å bli med oss på en inspirerende helg med noe av det beste Morinda har å by på.
les mer
0

Webinar: Temana produktene

2017-03-21 | Morinda Norge
Vi har nå publisert et innspilt webinar om NYHETEN TeMana! TeMana er Morinda sin nyeste hudpleie linje, og er utviklet i Japan. Produktlinjen er basert på Noni, og vi kjenner jo til alt det gode som kommer fra denne planten og frukten.
les mer