Deel van deGroep
Georganiseerd door: Hans-Leo Teulings, PhD IPC# 94309 Neem contact met me op

In 1996 is Morinda begonnen met de introductie van Tahitian Noni Juice, waarmee ze onmiddellijk een miljardenindustrie lanceerde.

Onze opdracht om ertoe bij te dragen dat mensen jonger blijven en langer leven, bekrachtigt onze positie als vernieuwers en leiders in de gezondheidsindustrie. Dezelfde sfeer die we in 1996 voelden, met alle kracht, opwinding en energie, is nog steeds aanwezig. Door ons lot worden we voortgestuwd in de toekomst en verdienen we een plek in de geschiedenis..

Onze koers is bepaald.
Ons doel is duidelijk.

En onze toekomst is nog nooit zo rooskleurig geweest.
WAAR ZIJN WE VANDAAN GEKOMEN

1993

De nonivrucht en de voordelen ervan worden door de oorspronkelijke voedselwetenschappers van Morinda ontdekt.

1996

Tahitian Noni Juice wordt wereldwijd geïntroduceerd. De drank wordt een fenomeen in de categorie supervruchten.

2003

De eerste klinische studie op mensen wordt gepubliceerd.

2011

De TruAge boodschap wordt over de hele wereld verspreid, met nadruk op AGE’s om langer jong te blijven.

2016

Morinda viert haar twintigjarig bestaan en luidt een nieuw tijdperk van groei in.

Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line

Vertical Line

1995

Het concept van Morinda wordt gevormd en de formule van een baanbrekende drank komt tot stand.

Vertical Line

1997

Er worden andere topische en consumeerbare producten met de voordelen van de nonivrucht ontwikkeld, om de gebruikers meer voordelen te bieden.

Vertical Line

2009

Wetenschappers van Morinda ontdekken iridoïden als een van de belangrijkste fytonutriënten in Noni. Ze zijn een teken van kwaliteit.

Vertical Line

2012

De kernproducten worden ontwikkeld om de TruAge levenswijze te bevorderen en AGE’s te verlagen.

Vertical Line

2018

Morinda kondigt een historische fusie aan met New Age Beverage Corporation, om het nieuwe bedrijf op weg te zetten om ’s werelds grootste bedrijf in gezonde dranken te worden.

WAAR ZIJN WE

Bij Morinda richten we onze productontwikkeling op één algemene filosofie: we gaan over de hele wereld op zoek naar de beste en gunstigste ingrediënten om producten van wereldklasse te creëren die de levenskwaliteit verbeteren.

Deze ontdekkingsreis is met de nonivrucht begonnen. Met dat als fundament hebben we onze zoektocht uitgebreid om de beste ingrediënten uit de hele wereld te vinden en producten te ontwikkelen die elk belangrijk onderdeel van het leven verbeteren, zoals ouder worden, persoonlijke verzorging, prestaties en nog veel meer.

Core Products
WAAR GAAN WE NAARTOE
We willen onze klanten een algemeen gevoel van vrijheid bieden, door ze mogelijkheden voor een goede gezondheid, een aantrekkelijk uiterlijk en onbeperkte financiële kansen te bieden. Dat doen we door superieure producten te bieden om het inwendige en uitwendige potentieel van het lichaam te maximaliseren; en door mogelijkheden te bieden om een aantrekkelijk inkomen te verdienen. Morinda heeft het leven van talloze mensen veranderd en zal dat blijven doen in hun streven om mensen te helpen langer jong te blijven.
Where We're Going