Acsoport tagja
A webshop forgalmazója: Hans-Leo Teulings, PhD IPC ID száma 94309 Kapcsolat felvétele
Váltás
MORINDA OFFICE PRO-RA
Hozzáférést nyújt hasznos szolgáltatásokhoz, kimutatásokhoz és ajánlatokhoz.
ELÉRHETŐ ESZKÖZÖK
TARTALMAZZA

Csak a Morinda Office Pro előfizetők használhatják ki a Termékminta programot, mely az egyik leghatékonyabb módja a Morinda iránti érdeklődés felkeltésének, új kontaktok gyűjtésének, termékek eladásának és a kifizetések növelésének. 

A Morinda Office Pro előfizetők minden hónapban egyszer használatos minták kiküldésére feljogosító krediteket kapnak a Morinda legnépszerűbb termékeiből, melyeket a szerencsések címére küldhetnek ki.  A Morinda ezután segít a kapcsolati adatok begyűjtésében és az utánkövetésben. A Morinda dinamikus termékminta programja összekapcsolódik az e-mail marketing kampánnyal és a könnyedén használható Lead Management eszközzel.

Nem is létezhet ennél jobb módszer a Morinda remek termékeinek hatékony ajánlására. A Morinda Office Pro és a Termékminta program tökéletes párost alkotnak. 

Tudtad, hogy a Morinda Office Pro felhasználók egy egész Marketing Osztályhoz férnek hozzá mindössze néhány kattintással? Így igaz! És az E-mail Marketing eszköz ennek a bizonyítéka.


A Morinda Office Pro e-mail marketing eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testre szabják e-mail kampányaikat, és azokat a Fogyasztók bármely szempont szerint kialakított csoportjának elküldjék. Az e-mailek a maximális hatékonyság érdekében már készen várnak téged, és te igényeidnek megfelelően átalakíthatod őket. Minden e-mailt a Morinda Marketing csapata állított össze, és tökéletes módon mutatja be az egyes termékeket, termékcsaládokat és márkákat. 

A Lead Manager eszköz könnyedén nyomonkövethetővé teszi az általad rögzített kontaktokkal való kommunikációt. Láthatod az előirányzott teendőket, mutatókat, és e-maileket küldhetsz ki. Vidd be egy új ismerős adatait, és automatikusan egy előre megírt e-mailt kapnak a te személyes e-mail címedről, mintha csak te magad írtad volna. 

A Lead Manager eszköz minden napra teendőkkel lát el. Emlékeztet, hogy személyesen is vedd fel a kapcsolatot a Fogyasztókkal, és kérdezd meg, hogy tetszett nekik a termék, amit nemrég vásároltak. Továbbá azt is tanácsolja, hogy mikor egyeztess újabb mérést az illetővel, stb.


Minden Fogyasztó más és más, de vannak közös vonásaik. Például egy helyen laknak, vagy ugyanazt a terméket kedvelik. Vannak köztük férfiak és nők. Hogyan küldhetsz üzenetet a fogyasztók csoportjainak, akik közös tulajdonságokkal rendelkeznek?  

Szegmentálás után.


A szegmentálás egy üzleti kifejezés, amit a fogyasztók csoportosítására használnak, hogy minél inkább nekik szóló tartalommal kereshessük meg őket. A sikeres üzletépítők az üzenetüket és a megközelítésüket a fogyasztók meghatározott csoportjaira szabva juttatja el.  A Morinda Office Pro-val egy hihetetlen üzleti szegmentáló eszközhöz férhetsz hozzá, ami lehetővé teszi, hogy a hálózatod tagjait csoportokba rendezd vásárlásaik, demográfiai adataik, lakóhelyük szerint. 

A kapcsolatteremtés gyorsabb és könnyebb ma, mint valaha, ez pedig minden vállalkozószellemű hálózatépítő számára lehetőséget teremt. A Morinda Office Pro és a professzionális dizájnnal ellátott közösségi média eszközök segítségével hatékonyan építheted üzletedet online. A Morinda Office Pro által hozzáférsz képek, hirdetések, bannerek és szöveges tartalmak tömkelegéhez, melyeket a közösségi médiában megosztva építheted az üzletedet.  

Mindig is szeretted volna a Morindával kapcsolatos élményeidet szélesebb körben megosztani, de nem tudtad, hogyan kezdj hozzá?Ezt az eszközt neked találtuk ki! Gondosan kiválasztott, egyszerű üzeneteket tehetsz közzé a személyes hírfolyamodban a közösségi média felületeiden, miközben szinte a kisujjadat is alig kell megemelned.

Ez a kedvenc Morinda termékeidről és márkáidról szóló információ-megosztás egyszerű, kicsit sem tolakodó módja az online kapcsolataid részére. A Közösségi média bejegyzések felkeltik az érdeklődést az üzleted iránt, és új ajtókat nyitnak meg, és az emberek (akár ismeretlenek is) beléphetnek hozzád. Sőt, egyszerűbb és kevésbé direkt módja a kommunikációnak, ahelyett, hogy minden megismert személlyel egyesével lépnél kapcsolatba. 

A tudás hatalom, ehhez kétség sem férhet. Morinda Office Pro előfizetőként olyan mennyiségű tudáshoz lesz hozzáférésed, hogy ezt a saját bőrödön is megtapasztalhatod. Az üzletedet részletes üzleti, menedzsment kimutatások, személyre szabott, Fast Start, kifizetési, minősülések közelében állókat megmutató, az üzlet pillanatnyi állását leíró, és még sok egyéb riport támogatja.  

 


A Morinda Office Pro hozzáférést nyűjt személyes weboldalad statisztikáihoz, aminek köszönhetően a lehető legkönnyebb a fontos Fogyasztói információk összegyűjtése. Saját üzleted tulajdonosaként rá kell szánnod egy percet arra, hogy feltedd magadnak a kérdést: tudod hányan keresik fel weboldaladat egy átlagos napon? Tudod, hányan látogatnak el hozzád több alkalommal? Melyek a weboldalad legnépszerűbb tartalmai? Mire kattintanak leggyakrabban a látogatók? Csak egy oldalt töltenek le, vagy felfedezik az egészet? Hány rendelést adtak le a te oldalad használatával?


Erre az információra a hatékonyabb üzlethez mindenképpen szükséged van, és Morinda Office Pro előfizetőként minderről és más egyébről is tájékozódhatsz! 


Mivel egyébként is vásárolsz Morinda termékeket, miért ne jutalmaznánk meg érte? A Morinda új Hűségprogramjával pontokat gyűjthetsz, melyeket ingyenes termékekre válthatsz be, és ehhez semmi mást nem kell tenned, mint megőrizni Autokarton tagságodat. Minden Autokarton résztvevő a tagságot biztosító vásárlásainak megfelelő QV mértéke szerint pontokat gyűjt. Egységnyi QV 1 pontot jelent. Minden termék, amit pontbeváltás nyomán kapsz, hozzáadódik az Autokartonos rendelésedhez, ezáltal nem jelent plusz szállítási költséget.  


A Morinda Office Pro előfizetők számára még egyszerűbb a pontgyűjtés, mert minden hónapban automatikusan plusz 50 pontot kapnak. Gyűjtsd össze a pontokat, és vásárold le bármilyen Morinda termékre!


A Morinda Office Pro tagság hozzáférést nyújt részedre számos olyan eszközhöz és előnyhöz, mellyel mások nem rendelkeznek - ezek miatt már önmagában megéri előfizetőnek lenni. 

Ha hiszed, ha nem, még ennél is többet nyújtunk számodra! A Morinda Office Pro tagságod több pénzt tesz a zsebedbe. Minden olyan IPC után jutalékot fizetünk neked, aki az alsóvonaladból Pro előfizető lesz. És mivel nagyszerű előnyöket biztosít számukra, miért ne csatlakoznának? 

Még mindig nem győztünk meg? Gondolj rá így: ha az alsóvonaladból elegen válnak Pro előfizetővé, akkor a te Morinda Office Pro tagságod fedezve van, még akkor is, ha nem használod ki azt a számos előnyt, amihez hozzájuttat.