Godine 1996. Morinda je dopunila zdravstvenoj industriji uvođenjem Tahitian Noni soka, pokretanjem industrije od više milijardi dolara gotovo preko noći.Naša misija je pomoći ljudima da žive mlađe, čvrsto zacementirati svoju poziciju kao inovator i lider u zdravstvenoj industriji. Isti duh snage, uzbuđenja i energije koji se osjeti od 1996. godine živi i danas. Naša sudbina je naš pogon u budućnost, dok nam istovremeno zarađuje mjesto u povijesti. Naš tečaj je nacrtan. Naš cilj je jasan. I naša budućnost nikada nije bila tako sjajna.

Please upgrade to at least version 11 of Internet Explorer to benefit from the full experience of this site.
CONGRATULATIONS!
YOU ARE NOW ENTERED INTO THE
TAHITI DREAM VACATION
YOU HAVE BEEN UNSUBSCRIBED FROM FURTHER EMAILS
http://www.morinda.com
Vaš domaćin je savjetnik za proizvod.
učitavam...
Savjetnik za proizvod
ログイン中です…

MORINDA PRUŽAISKUSTVO KOJE MENJA ŽIVOT

više I dalje

Morinda život će Vas odvesti iznad i izvan svega što ste ikada zamišljali za sebe. Kada vodite Morinda život, imat ćete priliku posjetiti mjesta o kojima ste ranije sanjali I raditi stvari koje ste mislili da nikada nećete moći.

planina ikona
avion ikona
strelica ikona
 

Obiđite svijet

Naporno radite I nagrade će pratiti Vaš rad. Možete se kvalificirati za putovanja o kojima ste ikada sanjali... Morinda će Vas odvesti na bijele pješčane plaže. Morinda će Vas odvesti na veličanstvene planinske vrhove. Morinda će Vas odvesti u posjet čuda svijeta, i drevnih i modernih. Morinda će Vas odvesti u svoju domovinu, Tahiti, gdje ćete vidjeti Noni fenomen u svom prirodnom okruženju.

BORA BORA, TAHITI

KRSTARENJE IZ SNOVA

Phuket, Tajland

VISION RETREAT

Rim, Italija

VISION RETREAT

Avantura Vas čeka

Tko zna gdje ćemo ići i što ćete učiniti s Morindom. Postoji samo jedna stvar sigurno: To će transformirati Vaš svakodnevni život u Morinda život.