I 1996 revolusjonerte Morinda den daværende industrien av helseprodukter ved å introdusere Tahitian Noni Juice, og lanserte med dét en multi-milliard industri mer eller mindre over natten. Vårt mål med å hjelpe mennesker å leve yngre lenger, bekrefter vår posisjon som innovatører og ledere i industrien av helsetilskudd. Den samme følelsen av energi, kraft og engasjement vi opplevde i 1996, lever den dag i dag, og vi skyter fart inn i fremtiden samtidig som vi sikrer vår plass i historiebøkene. Veien foran oss er staket ut. Intensjonen vår er klar. Og fremtiden har aldri vært lysere.

Vennligst oppgrader til minstInternet Explorer versjon 11 eller nyere for å dra full nytte av nettsiden.
GRATULERER!
DU ER NÅ REGISTRERT INN I
TAHITI DREAM-KONKURRANSEN
DU ER NÅ FJERNET FRA LISTEN OVER E-POSTUTSENDELSER
http://www.morinda.com
Ditt besøk på nettsiden er tilknyttet
laster...
Selvstendig produktkonsulent
ログイン中です…
EN MORINDA LIVSSTIL GIR DEG
PERSONLIG UTVIKLING
EN EKTE PARTNER
Et ekte Morinda-liv inneholder ubegrensede muligheter for personlig utvikling. I Morinda vil du finne en ekte partner; en som investerer i din suksess. Du vil ha tilgang til opplæringen, verktøyene, systemene og seminarene du trenger for å oppnå suksess og nå ditt fulle potensiale. 
KUN MORINDA HAR...
TruAge SKANNEREN
Industriens beste og mest avanserte verktøy for å starte samtaler med potensielle kunder. TruAge skanneren er nøkkelen til å nå det fulle potensialet med Morindas mulighet! Kombinèr TruAge skanneren med Tahiti Dream programmet og salg av 5 Day Fix, og du er godt i gang med TruAge-systemet.
TAHITI DREAM

Alle kan delta i trekningen av en reise til Tahiti; alt du må gjøre er å la deg bli skannet av en TruAge skanner! I forbindelse med skanningen fyller du ut et Tahiti Dream skannekort, og så fort du har bekreftet din deltakelse gjennom et enkelt klikk i e-posten du mottar, er du med i trekningen! For hvert 5000. lodd vi får inn fra våre europeiske markeder, trekker vi en ny vinner! Vinnersjansen er altså utrolige 1 : 5000!

MORINDA UNIVERSITY
Morinda har utviklet informative og lettforståelige filmer som hjelper deg å forstå Morindas kompensasjonsplan, systemer og produkter. Er du ny produktkonsulent, eller kanskje du bare trenger å friske opp gammel kunnskap? Filmene finner du ved å trykke på "Mer" øverst på nettsiden.
TRUTALKS
TruTalks gir deg korte foredrag fra spesialister innenfor ulike felt. Dessverre ikke tilgjengelig i ditt marked enda.
MORINDA OFFICE PRO
Community Pro er en lukket del av Morindas nettsider som gjennom et abonnement gir deg tilgang til avanserte forretningsanalyser, forretningsrapporter, forretningsvarsler, håndtering av sosiale medier, kundeoppfølgingssystem, nye inntektsmuligheter og mye mer. 
TruAge SYSTEMET
På samme måte som at operativsystemet til en datamaskin gir den liv, vil TruAge systemet gi din forretning liv. Dette systemet vil faktisk bygge en stor andel av forretningen din for deg! Det har aldri eksistert en mer sofistikert metode for å finne nye mennesker, gjennomføre salg og håndtere dine kontakter.
LES MER
REGIONALE FORRETNINGSMØTER
En gang i halvåret kan du få de siste nyhetene, oppdateringene og strategiene direkte fra kjernen i selskapet gjennom våre regionale forretningsmøter. Du får muligheten til å knytte kjennskap til andre europeiske produktkonsulenter, samt møte Morindas ledere og grunnleggere. 

BLI MED I MORINDA I DAG

Dersom økonomisk fleksibilitet er et ønske, burde du bli med i Morinda i dag! Vi lover å ikke skuffe deg. Morinda vil støtte deg med alt du trenger for å komme skikkelig i gang, og du vil se at aktivitet virkelig betyr inntekt.

BLI MED