I 1996 revolusjonerte Morinda den daværende industrien av helseprodukter ved å introdusere Tahitian Noni Juice, og lanserte med dét en multi-milliard industri mer eller mindre over natten. Vårt mål med å hjelpe mennesker å leve yngre lenger, bekrefter vår posisjon som innovatører og ledere i industrien av helsetilskudd. Den samme følelsen av energi, kraft og engasjement vi opplevde i 1996, lever den dag i dag, og vi skyter fart inn i fremtiden samtidig som vi sikrer vår plass i historiebøkene. Veien foran oss er staket ut. Intensjonen vår er klar. Og fremtiden har aldri vært lysere.

Vennligst oppgrader til minstInternet Explorer versjon 11 eller nyere for å dra full nytte av nettsiden.
GRATULERER!
DU ER NÅ REGISTRERT INN I
TAHITI DREAM-KONKURRANSEN
DU ER NÅ FJERNET FRA LISTEN OVER E-POSTUTSENDELSER
http://www.morinda.com
Ditt besøk på nettsiden er tilknyttet
laster...
Selvstendig produktkonsulent
ログイン中です…

EN MORINDA LIVSSTIL GIR DEGOPPLEVELSER FOR LIVET

ET STEG VIDERE

En Morinda livsstil vil ta dine drømmer et steg videre. Når du lever en Morinda livsstil vil du ha muligheten til å reise til steder du ikke en gang har turt å drømme om å få oppleve, og gjøre ting du aldri ville trodd du skulle få sjansen til.

Mountains icon
Airplane icon
Arrow icon
 

UTFORSK VERDEN

Jobb hardt og dedikert, og du vil bli belønnet. Du kan kvalifisere deg til reiser du tidligere bare har drømt om. Morinda vil ta deg til majestetiske fjelltopper. Morinda vil ta deg med til verdens underverker, både gamle og moderne. Morinda vil ta deg til sitt opphavsland Tahiti, hvor du kan se noniplanten i sitt naturlige element.

BORA BORA, TAHITI

DRØMMECRUISE

PHUKET, THAILAND

VISION RETREAT

ROMA, ITALIA

VISION RETREAT

Eventyr venter

Det finnes ingen grenser for hvor du kan reise opp eller hva du kan oppleve med Morinda. Men én ting er sikkert: det vil endre din vanlig livsstil, til en Morinda livsstil.

BLI MED NÅ