I 1996 revolusjonerte Morinda den daværende industrien av helseprodukter ved å introdusere Tahitian Noni Juice, og lanserte med dét en multi-milliard industri mer eller mindre over natten. Vårt mål med å hjelpe mennesker å leve yngre lenger, bekrefter vår posisjon som innovatører og ledere i industrien av helsetilskudd. Den samme følelsen av energi, kraft og engasjement vi opplevde i 1996, lever den dag i dag, og vi skyter fart inn i fremtiden samtidig som vi sikrer vår plass i historiebøkene. Veien foran oss er staket ut. Intensjonen vår er klar. Og fremtiden har aldri vært lysere.

Vennligst oppgrader til minstInternet Explorer versjon 11 eller nyere for å dra full nytte av nettsiden.
GRATULERER!
DU ER NÅ REGISTRERT INN I
TAHITI DREAM-KONKURRANSEN
DU ER NÅ FJERNET FRA LISTEN OVER E-POSTUTSENDELSER
http://www.morinda.com
Ditt besøk på nettsiden er tilknyttet
laster...
Selvstendig produktkonsulent
ログイン中です…
EN MORINDA LIVSSTIL GIR DEG
ET SUNT LIV
EN MORINDA LIVSSTIL
Et Morinda-liv er et langt, sunt liv. Morinda tilbyr produkter som vil bistå deg i en slik livsstil. Morinda er det eneste selskapet i verden som har et system for håndtering av Avanserte Glykerte Endeprodukter (A.G.E.). Vi kaller dette systemet en TruAge livsstil; en helhetlig tilnærming til endring av livsstil som sammen med våre Core-produkter kan gjøre underverker for din helse, vitalitet, levealder og utseende. Prøv selv, og merk forskjellen!
KJENN DIN TruAge

TruAge er din biologiske alder basert på mengden A.G.E. i kroppen din. A.G.E., eller Avanserte Glykerte Endeprodukter, dannes ved at overflødig sukker binder seg sammen med proteiner. Disse komponentene kan binde seg til celler, vev og organer, og dermed skade dem. Resultatet er blant annet en akselerert aldringsprosess, som påvirker både våre organer og systemers funksjon, men også utseende vårt. 

HVA SYNES FOLK OM MORINDAS PRODUKTER?
Davinder

Max er et fantastisk produkt som har hjulpet meg å øke mitt mentale og fysiske aktivitetsnivå. Jeg føler meg ikke trøtt midt på dagen lenger. Morinda Core Max inneholder blant annet vitamin C, som bidrar til en normal energigivende metabolisme, og reduserer følelsen av tretthet og utmattethet.
Davinder K. Major, England
ashraf

Jeg har drukket Tahitian Noni Juice i mer enn ti år. Jeg er 55 år gammel, men min TruAge er 40. Max, som er fire ganger så konsentrert, hjelper meg nå enda mer.
Ashraf Mohammed, England
louise

Beslutningen om å prøve Tahitian Noni Juice for elleve år siden er en av de smarteste jeg har tatt noen gang. Det har hjulpet meg å vedlikeholde helsen min og følelsen av velvære, og ikke minst til å leve et aktivt liv.
Louisa Drummond, England
MORINDAS PRODUKTER
Morinda Core består av våre fem kjerneprodukter; Tahitian Noni Juice, Morinda Core Max, Conquer, Rapid Fuel og A.G.E. Therapy Gel. Hvert produkt har en spesifikk rolle i arbeidet med å støtte din A.G.E.-bevisste, TruAge livsstil.
LEGG I HANDLEVOGNEN
Tahitian Noni Juice og Morinda Core Max
Alle Morindas nonidrikker inneholder iridoider; en type fytonæringsstoffer man blant annet finner i den eksotiske nonifrukten. Iridoidene er en unik kvalitetsmarkør for våre nonidrikker. Hovedingrediensen i alle våre drikker er noni (Morinda Citrifolia); en fantastisk frukt som i årtusener har blitt brukt som en kilde til vitalitet blant de innfødte i Fransk Polynesia. Den originale Tahitian Noni Juice inneholder, i tillegg til noni, også blåbær. Morinda Core Max inneholder en unik kombinasjon av iridoider fra flere ulike kilder.  Max inneholder iridoider fra noni, olivenfruktekstrakt (Olea europaea), kirsebærkornell (Cornus mas), blåbær og tranebær.Product image
LEGG I HANDLEVOGNEN
Conquer
Stivelsen du finner i for eksempel pasta, ris og poteter brytes ned til sukker i kroppen. Conquer inneholder virkestoffet phaseolamin fra hvit bønneekstrakt, som kan påvirke denne nedrytelsen. En shake med Conquer før dagens mest stivelsesrike måltid, reduserer nedbrytelsen av stivelse til sukker, og begrenser dermed mengden overflødig sukker i kroppen. Conquer inneholder også psylliumfrøskall, ofte kalt "loppefrø", som er en utmerket kilde til fiber, samt vitamin A.Product image
LEGG I HANDLEVOGNEN
Rapid Fuel

Rapid Fuel tilfører kroppen proteiner gjennom en eksklusiv og effektiv opptaksteknologi. Enten du er ung eller gammel, aktiv eller inaktiv, kan du dra nytte av å få tilført alle de essensielle aminosyrene gjennom denne velsmakende karbohydrat- og proteindrikken. Rapid Fuel inneholder også elektrolytter og B-vitaminer for energi og utholdenhet.  Rapid Fuel er derfor perfekt for alle som trenger litt ekstra energi i løpet av dagen, og de som ønsker å bevare sin muskel- og beinmasse!Product image-->

LEGG I HANDLEVOGNEN
A.G.E. Therapy Gel
A.G.E. Therapy Gel er utviklet for å beskytte huden din mot de skadelige effektene av AGE-dannelse (glykering). Denne lette, vannbaserte gelèen med karnosin og havrekjerneekstrakt, samt Morindas velkjente ingredienser noni, kirsebærkornell, blåbær, tranebær og olivenekstrakt, bidrar med beskyttelse mot glykering i huden. Du vil føle deg yngre lenger, samtidig som du beroliger og mygjør huden.Product image

HVA KAN EN MORINDA LIVSSTIL GI DEG?

Ved å leve en A.G.E.-bevisst livsstil med mindre sukker, mer proteiner av høy kvalitet og daglig aktivitet, kan du, støttet av Morinda Core-produktene, redusere mengden A.G.E. i kroppen din. Resultatet er at du kan leve, føle deg og fremstå yngre, lenger. Morinda Core-produktene bør brukes som en del av en sunn livsstil der du sørger for å få nok søvn, spise variert og balansert, stresse mindre og holde deg i form. 

BLI MED NÅ