Our mission to help people live younger, longer through AGE awareness firmly cements our position as innovators and leaders in the health supplement industry. Our TrūAge destiny is propelling us into the future while simultaneously earning us a place in history.

Molimo Vas da nadogradite na najmanjeverzija 11 od Internet Explorerada imaju koristi u potpunosti od ovog vebsajta.
Čestitamo!
Vi ste sada ušli u
TAHITIJSKI ODMOR IZ SNOVA
VI ĆETE BITI ODJAVLJENI OD DALJIH EMAIL-OVA.
http://www.morinda.com
Vaš domaćin je savetnik za proizvod.
učitavam...
Savetnik za proizvod
ログイン中です…
Mi smo Morinda

Godine 1996. Morinda je dopunila zdravstvenoj industriji uvođenjem Tahitijskog Noni soka, pokretanjem industrije od više milijardi dolara bukvalno preko noći. Naša misija da pomognemo ljudima da žive mlađe, čvrsto zacementirajući svoju poziciju kao inovatora i lidera zdravstvenoj industriji. Isti duh moći, uzbuđenja i energije koji se osetio 1996. godine živi i danas. Naša sudbija je naš pogon u budućnost, dok nam istovremeno zarađuje mesto u istoriji. Naš kurs je iscrtan. Naš cilj je jasan. I naša budućnost nikada nije bila tako sjajna.

Odakle dolazimo
1993
Ogromne zdravstvene koristi od Noni voća su otkriveni od strane Morindinih naučnika originalne hrane
1996
Tahitijski Noni sok je predstvaljen u svetu. Postaje globalni fenomen i pokreće supervoće industriju.
2003
Studija na prvom čoveku pokazuje prednosti noni voća koja je spovedena.
2011
Iridoidi su potvrdili da dramatično smanjuju formiranje starenja i sprečavaju štete koje starenje izaziva uključujući prerano starenje, zaraze, bolesti.
2016
Morinda puni 20 godina i označava početak "Druge Ere Rasta".

1995
Morinda je koncipirana i formula za revolucionarnim novim zdravim pićem je rođena.
1997
Drugi aktuelni i potrošni proizvodi koji sadrže noni voće su razvijeni i utvrđeno je da pružaju mnogo koristi svojim korisnicima.
2009
Morinda naučnici su otkrili iridoide u Noniju koji su izvor neverovatnih zdravstvenih beneficija.
2012
TruAge linija je razvijena sa fokusom na nauku iza uspeha Tahitijskog Noni soka.
Gde smo

Kao Morinda, mi se fokusiramo na razvojne proizvodne napore sa jednom zajedničkom filozofijom: da istražimo svet sa najboljih i najkorisnijih sastojaka Zemlje i koristiti ih za stvaranje svetske klase proizvoda koji poboljšavaju kvalitet života.

Ovo putovanje otkrivanja je počeo sa Noni voćem. Oslanjajući se na toj osnovi, mi smo proširili potragu da otkrijemo najbolje sastojke iz celog sveta i razvijamo proizvode koji poboljšavaju svaki važan deo života, uključujući starenje, ličnu negu, atletske performanse i slično.

Gde idemo