Godine 1996. Morinda je dopunila zdravstvenoj industriji uvođenjem Tahitian Noni soka, pokretanjem industrije od više milijardi dolara gotovo preko noći.Naša misija je pomoći ljudima da žive mlađe, čvrsto zacementirati svoju poziciju kao inovator i lider u zdravstvenoj industriji. Isti duh snage, uzbuđenja i energije koji se osjeti od 1996. godine živi i danas. Naša sudbina je naš pogon u budućnost, dok nam istovremeno zarađuje mjesto u povijesti. Naš tečaj je nacrtan. Naš cilj je jasan. I naša budućnost nikada nije bila tako sjajna.

Please upgrade to at least version 11 of Internet Explorer to benefit from the full experience of this site.
CONGRATULATIONS!
YOU ARE NOW ENTERED INTO THE
TAHITI DREAM VACATION
YOU HAVE BEEN UNSUBSCRIBED FROM FURTHER EMAILS
http://www.morinda.com
Vaš domaćin je savjetnik za proizvod.
učitavam...
Savjetnik za proizvod
ログイン中です…
MI SMO MORINDA

1996. godine Morinda je prekinula industriju sastojaka za zdravlje uvođenjem Tahitian Noni Juice, koji je gotovo preko noći pokrenuo industriju od više milijardi dolara.

Naša je misija da pomognemo ljudima da žive mlađe i duže, što čvrsto potvrđuje našu poziciju inovatora i lidera u prehrambenoj industriji dodataka. Isti duh snage, uzbuđenja i energije koji je osjetio 1996., živi i danas. Naša nas sudbina tjera u budućnost, a istovremeno nam zavrjeđuje mjesto u povijesti.

Naše put je nacrtan.
Naša svrha je jasna.

A naša budućnost još nikad nije bila tako sjajna.
ODAKLE DOLAZIMO
1993
Ogromne zdravstvene prijednosti Noni ploda su otkrili znanstvenici Morinde.
1996
Tahitian Noni sok je predstavljen na svijetu. Postaje globalni fenomen i pokreće supervoće industriju.
2003
Prva ljudska klinička studija dokazuje prednosti Noni ploda.
2011
Iridoidi su potvrdili da dramatično smanjuju formiranje starenja i sprečavaju štete koje starenje izaziva uključujući prerano starenje i bolesti..
2016
Morinda popuni 20 godinu i označava početak „Drugo Doba Razvoja”.

1995
Morinda formira svoju koncepciju i formula za revolucijonarnim novim zdravim pićem je rođena.
1997
Drugi aktualni i potrošni proizvodi koji sadrže noni voće su razvijeni i utvrđeno je da pružaju mnogo koristi svojim korisnicima.
2009
Morinda znanstvenici su otkrili iridoide u Noniju koji su izvor nevjerojatne zdravstvene beneficije.
2012
TruAge linija je razvijena sa fokusom na znanost iza uspjeha Tahitian Noni soka.
GDJE SMO SADA

Kao Morinda, mi se fokusiramo na razvojne proizvode napore sa jednom zajedničkom filozofijom: da istražimo svijet sa najbolji i najkorisniji sastojke Zemlje i koristiti ih za stvaranje svijetske klase proizvoda koje poboljšavaju kvalitet života.

Ovo putovanje otkrivanja je počeo sa Noni voćem. Oslanjajući se na toj osnovi, mi smo proširili pretragu da otkrijemo najbolje sastojke iz cijelog sijveta i razvijamo proizvode koje poboljšavaju svaki važan dio života, uključujući starenje, osobnu njegu, atletske performanse i slično.

KAMO IDEMO