In 1996 is Morinda begonnen met de introductie van Tahitian Noni Juice, waarmee ze onmiddellijk een miljardenindustrie lanceerde. Onze opdracht om ertoe bij te dragen dat mensen jonger blijven en langer leven, bekrachtigt onze positie als vernieuwers en leiders in de gezondheidsindustrie. Dezelfde sfeer die we in 1996 voelden, met alle kracht, opwinding en energie, is nog steeds aanwezig. Door ons lot worden we voortgestuwd in de toekomst en verdienen we een plek in de geschiedenis.

Please upgrade to at least version 11 of Internet Explorer to benefit from the full experience of this site.
CONGRATULATIONS!
YOU ARE NOW ENTERED INTO THE
TAHITI DREAM VACATION
YOU HAVE BEEN UNSUBSCRIBED FROM FURTHER EMAILS
http://www.morinda.com
Uw bezoek wordt begeleid door een Productconsulent.
ログイン中です…
TrūAge
SCANNER

Kom vandaag te weten wat uw TrūAge is!

Vul uw gegevens in en een
TrūAge Scanner eigenaar zal contact
u binnenkort voor een TrūAge scanning
afspraak.

WETEN WAT UW TrūAge IS,
IS DE ESSENTIËLE EERSTE STAP NAAR
EEN LANGER, GEZONDER LEVEN.
AGE image

Wat is TrūAge? Het is een schatting van hoe oud uw inwendige lichaam is — uw botten, gewrichten, organen, cellen en systemen — gebaseerd op de AGE-niveaus in uw lichaam. Die worden berekend door uw AGE-score te vergelijken met andere mensen met die score. Als u bijvoorbeeld dezelfde score hebt als de gemiddelde persoon van 25, is uw TrūAge 25. Aan de hand van uw TrūAge-score kunt u bepalen of uw AGE-niveau voor uw leeftijd gemiddeld, bovengemiddeld of ondergemiddeld is. Ongeacht uw score, dient u aan de verbetering ervan te beginnen.

Hoe werkt het TrūAge
scanner werken?

De TrūAge Scanner is een klinisch bewezen apparaat dat snel en pijnloos uw AGE-niveau kan meten, zonder bloed- of urineonderzoek.

Als AGEs in de huid aan UV-licht worden blootgesteld, kunnen ze door een spectrometer zichtbaar worden gemaakt.

De scanner straalt een veilig UV-licht uit waardoor de AGEs in uw huid oplichten.

WATCH THE VIDEO
Geschiedenis van de Scanner

De technologie die door de TrūAge Scanner gebruikt wordt, is ontwikkeld door Dr. Andries Smit, een Nederlandse endocrinoloog. In 1995 ontdekte Dr. Smit dat AGEs in de huid onder bepaalde omstandigheden een bepaald soort licht uitstralen. Dat was een doorbraak.

De TrūAge Scanner kan de AGEs in uw huid net zo nauwkeurig meten als een weefselbiopsie. De uitvinder, Dr. Andries Smit, besefte dat als hij op de een of andere manier de AGEs kon meten, hij die resultaten kon gebruiken om informatie over iemands gezondheid te verschaffen.

In 1999 vroeg hij een octrooi aan op de technologie en publiceerde hij het eerste wetenschappelijk onderzoek over de nauwkeurigheid van de scanner. Sindsdien is de wetenschappelijke achtergrond van de TrūAge Scanner in verscheidene onderzoeken van gezonde mensen bewezen. Deze resultaten zijn in meerdere toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerd.

Een Scan Aanvragen