In 1996 is Morinda begonnen met de introductie van Tahitian Noni Juice, waarmee ze onmiddellijk een miljardenindustrie lanceerde. Onze opdracht om ertoe bij te dragen dat mensen jonger blijven en langer leven, bekrachtigt onze positie als vernieuwers en leiders in de gezondheidsindustrie. Dezelfde sfeer die we in 1996 voelden, met alle kracht, opwinding en energie, is nog steeds aanwezig. Door ons lot worden we voortgestuwd in de toekomst en verdienen we een plek in de geschiedenis.

Please upgrade to at least version 11 of Internet Explorer to benefit from the full experience of this site.
CONGRATULATIONS!
YOU ARE NOW ENTERED INTO THE
TAHITI DREAM VACATION
YOU HAVE BEEN UNSUBSCRIBED FROM FURTHER EMAILS
http://www.morinda.com
Uw bezoek wordt begeleid door een Productconsulent.
ログイン中です…
WIJ ZIJN MORINDA

In 1996 is Morinda begonnen met de introductie van Tahitian Noni Juice, waarmee ze onmiddellijk een miljardenindustrie lanceerde.

Onze opdracht om ertoe bij te dragen dat mensen jonger blijven en langer leven, bekrachtigt onze positie als vernieuwers en leiders in de gezondheidsindustrie. Dezelfde sfeer die we in 1996 voelden, met alle kracht, opwinding en energie, is nog steeds aanwezig. Door ons lot worden we voortgestuwd in de toekomst en verdienen we een plek in de geschiedenis..

Onze koers is bepaald.
Ons doel is duidelijk.

En onze toekomst is nog nooit zo rooskleurig geweest.
WAAR ZIJN WE VANDAAN GEKOMEN
1993
De nonivrucht en de voordelen ervan worden door de oorspronkelijke voedselwetenschappers van Morinda ontdekt.
1996
Tahitian Noni Juice wordt wereldwijd geïntroduceerd. De drank wordt een fenomeen in de categorie supervruchten.
2003
De eerste klinische studie op mensen wordt gepubliceerd.
2011
De TruAge boodschap wordt over de hele wereld verspreid, met nadruk op AGE’s om langer jong te blijven.
2016
Morinda viert haar twintigjarig bestaan en luidt een nieuw tijdperk van groei in.

1995
Het concept van Morinda wordt gevormd en de formule van een baanbrekende drank komt tot stand.
1997
Er worden andere topische en consumeerbare producten met de voordelen van de nonivrucht ontwikkeld, om de gebruikers meer voordelen te bieden.
2009
Wetenschappers van Morinda ontdekken iridoïden als een van de belangrijkste fytonutriënten in Noni. Ze zijn een teken van kwaliteit.
2012
De kernproducten worden ontwikkeld om de TruAge levenswijze te bevorderen en AGE’s te verlagen.
WAAR ZIJN WE

Bij Morinda richten we onze productontwikkeling op één algemene filosofie: we gaan over de hele wereld op zoek naar de beste en gunstigste ingrediënten om producten van wereldklasse te creëren die de levenskwaliteit verbeteren.

Deze ontdekkingsreis is met de nonivrucht begonnen. Met dat als fundament hebben we onze zoektocht uitgebreid om de beste ingrediënten uit de hele wereld te vinden en producten te ontwikkelen die elk belangrijk onderdeel van het leven verbeteren, zoals ouder worden, persoonlijke verzorging, prestaties en nog veel meer.

WAAR GAAN WE NAARTOE
We willen onze klanten een algemeen gevoel van vrijheid bieden, door ze mogelijkheden voor een goede gezondheid, een aantrekkelijk uiterlijk en onbeperkte financiële kansen te bieden. Dat doen we door superieure producten te bieden om het inwendige en uitwendige potentieel van het lichaam te maximaliseren; en door mogelijkheden te bieden om een aantrekkelijk inkomen te verdienen. Morinda heeft het leven van talloze mensen veranderd en zal dat blijven doen in hun streven om mensen te helpen langer jong te blijven.
Leer meer over de Morinda Gelegenheid