Misiunea noastră de a ajuta oamenii să aibă o viaţă mai tânără, mai lungă întăreşte poziţia noastră ca inovatori şi lideri în industria suplimentelor de sănătate. Acelaşi spirit de putere, excitare şi energie simţită în 1996 există şi astăzi. Destinul nostru ne propulsează către viitor iar în acelaşi timp ne câştigă loc şi în istorie.

Vă rugăm faceți upgrade cel puțin la versiunea 11 a programului Internet Explorerpentru a beneficia de experiența completă a sitului nostru.
FELICITĂRI!
ACUM SUNTEŢI ÎNROLAŢI ÎN
VACANŢĂ TAHITI DREAM
AŢI FOST DEZABONAT DE LA E-MAILURI ULTERIOARE
http://www.morinda.com
Vizita dvs. este găzduită de Consultantul de Produse Morinda.
se încarcă...
Consultant de Produse
ログイン中です…
VIAȚA MORINDA OFERĂ
DEZVOLTARE PERSONALĂ
UN PARTENER ADEVĂRAT

Viaţa Morinda cu adevărat împlinită include o mulţime de oportunităţi pentru dezvoltarea personală. În Morinda veți găsi un adevărat partener - unul care este investit în succesul dvs. Veţi avea instrumentele necesare, traininguri, sisteme și seminare de care aveți nevoie pentru a reuși și să vâ realizaţi întregul potențial.

DOAR MORINDA ARE...
TrūAge SCANNER

Cel mai bun si cel mai avansat instrument de conversație din industria rețelei de marketing. Scanner-ul TruAge este factorul cheie pentru valorificarea adevăratului potențial al oportunității Morinda. 

VISUL TAHITI
Un program garantat a declanșa un interes serios în afacerea dumneavoastră (în curând în Europa)
MORINDA UNIVERSITY
TRUTALKS
COMMUNITY PRO

Serviciul site-ului Morinda acordă accesul analizelor avansate, rapoartelor de afaceri, atenționări analitice, management de social media, management de conducerea, noi oportunități de venituri și multe altele.

SISTEM DE OPERARE TrūAge

La fel cum sistemul de operare al computerului aduce un calculator la viață, așa și sistemul de operare TruAge aduce afacerea dvs. la viață. Acest sistem va construi de fapt, o mare parte a afacerii dumneavoastră! Nu a existat niciodată un instrument mai sofisticat și setat ca aceasta pentru a găsi oameni noi, efectuând vânzarea și gestionarea clienților potențiali.

AFLAȚI MAI MULTE
REUNIUNI LA NIVEL ÎNALT DE AFACERI REGIONALE

La fiecare șase luni puteți conta pe Morinda pentru știri, actualizări și strategii care provin din reuniunile noastre de afaceri regionale. Veți avea oportunitatea de rețea cu colegii, Consultanți Independenți de Produse (IPC), și pentru a întâlni directori și fondatorii Morinda.

ÎNSCRIEȚI-VĂ AZI CU MORINDA

Dacă doriți mai multă flexibilitate financiară, aici aveți posibilitatea. Noi nu o să vă dezamăgim.

ALĂTURAȚI-VĂ ACUM