Misiunea noastră de a ajuta oamenii să aibă o viaţă mai tânără, mai lungă întăreşte poziţia noastră ca inovatori şi lideri în industria suplimentelor de sănătate. Acelaşi spirit de putere, excitare şi energie simţită în 1996 există şi astăzi. Destinul nostru ne propulsează către viitor iar în acelaşi timp ne câştigă loc şi în istorie.

Vă rugăm faceți upgrade cel puțin la versiunea 11 a programului Internet Explorerpentru a beneficia de experiența completă a sitului nostru.
FELICITĂRI!
ACUM SUNTEŢI ÎNROLAŢI ÎN
VACANŢĂ TAHITI DREAM
AŢI FOST DEZABONAT DE LA E-MAILURI ULTERIOARE
http://www.morinda.com
Vizita dvs. este găzduită de Consultantul de Produse Morinda.
se încarcă...
Consultant de Produse
ログイン中です…

VIAȚA MORINDA OFERĂEXPERIENȚELE UNOR VIEȚI SCHIMBATE

MAI PRESUS DE DINCOLO

Viața Morinda vă va duce mai presus și dincolo de ceea ce-ați imaginat vreodată pentru dvs. Când trăiți Viața Morinda, veți vizita locuri pe care le-ați visat - veți face lucruri pe care nu ați crezut vreodată că o să aveți posibilitatea de a le face.

Mountains icon
Airplane icon
Arrow icon
 

A VEDEA LUMEA

Munciți din greu și obțineți recompensele. Calificați-vă ca să mergeți în excursii la care ați visat... Morinda vă duce la plajele albe de nisip, spre culmile maiestuoase ale munților, să vizitați minunile lumii antice și moderne. Morinda vă duce la insula sa de origine Tahiti, unde pueți vedea fenomenul Noni în mediul său natural.

BORA BORA, TAHITI

CROAZIERĂ DE VIS

PHUKET, THAILAND

VISION RETREAT

ROME, ITALY

VISION RETREAT

AVENTURA VĂ AȘTEAPTĂ

Nu se știe unde veți merge sau ce veți face cu Morinda. Este doar un singur lucru sigur: Viața dvs. normală se va transforma într-o viață Morinda.

ALĂTURAȚI-VĂ ACUM