Misiunea noastră de a ajuta oamenii să aibă o viaţă mai tânără, mai lungă întăreşte poziţia noastră ca inovatori şi lideri în industria suplimentelor de sănătate. Acelaşi spirit de putere, excitare şi energie simţită în 1996 există şi astăzi. Destinul nostru ne propulsează către viitor iar în acelaşi timp ne câştigă loc şi în istorie.

Vă rugăm faceți upgrade cel puțin la versiunea 11 a programului Internet Explorerpentru a beneficia de experiența completă a sitului nostru.
FELICITĂRI!
ACUM SUNTEŢI ÎNROLAŢI ÎN
VACANŢĂ TAHITI DREAM
AŢI FOST DEZABONAT DE LA E-MAILURI ULTERIOARE
http://www.morinda.com
Vizita dvs. este găzduită de Consultantul de Produse Morinda.
se încarcă...
Consultant de Produse
ログイン中です…
VIAȚA MORINDA OFERĂ
FLEXIBILITATE FINANCIARĂ
O POTRIVIRE PERFECTĂ

Sunt două lucruri care fac viața Morinda excelentă: Puteți să vă bucurați de produse reale cu avantaje reale de sănătate, si cu o oportunitate de afacere puternică. 


COMISIOANE
Morinda a plătit peste 4 miliarde $ în comisioane pentru partenerii noștri. Am creat aproape 250 de milionari. În aproape două decenii de activitate, Morinda nu a ratat nici o plată comisioane sau bonusuri. NICIODATĂ
MERGEȚI ÎN PROPRIUL DVS. RITM
Sistemul de compensare Morinda dovedit a fi sigur și de încredere, a permis sutelor de mii de oameni să se pensioneze mai devreme, să continue visele, să achite casele, să trimită copiii la facultate, și să pot permite o vacanță de vis sau venituri suplimentare în fiecare lună. Mulțumind Morindei această posibilitate de venit rezidual. Libertate financiară indiferent cum îl definiți acesta este scopul nostru. Fie că doriți câteva sute de lire / euro pe lună, niște bani în plus de cheltuială, sau să puteți să vă pensionați mai devreme, Morinda are planul și sistemul existent, care vă va ajuta să ajungeți acolo; tot ce avem nevoie este angajamentul și energia dvs. ...
SUPLIMENTAR FULL-TIME CREȘTERE FINACIARĂ
SISTEM DE OPERARE TrūAge

Sistemul de compensare Morinda dovedit a fi sigur și de încredere,a permis sutelor de mii de oameni să se pensioneze mai devreme, să continue lupta pentru a-şi îndeplini visele, o posibilitate pentru achitarea plăților, să trimită copiii la facultate, și să pot permite o vacanță de vis sau să primească venituri suplimentare în fiecare lună. Toate acestea sunt datorită sistemului de operare TrūAge.

SCANNER TrūAge

Nu a fost niciodată mai ușor a face conexiuni prin utilizarea scanerului și oferind o vacanță de vis în Tahiti (în curând în Europa).

EMAIL-URI AUTOMATE, MONITORIZARE, ACTIVITĂȚI ZILNICE *

Noi vom face toate lucrările pentru dvs. O să trimitem un set de e-mailuri pentru fiecare dintre clienții dvs. bazate pe acțiunile și nivelul lor de interes. Dacă doriți să faceți mai mult, puteți da sarcini de zi cu zi pentru ai ajuta să obțină un stil de viață sănătos.   (* Doar pentru membrii Community Pro)

NU A FOST NICIODATĂ MAI SIMPLU SIMPLU LUCRÂND

Obțineți noutăți despre Liderii dvs. și alte lucruri care pot fi necesare pentru oamenii dvs.

(* Doar pentru membrii Community Pro)

CE FACE PLANUL DE COMPENSARE MORINDA SĂ FIE ATÂT DE SPECIAL?
FĂRĂ ÎNTRERUPERI

Multe companii fac publicitate la câștiguri mai mari, apoi majoritatea banilor se reîntorc la întreprindere. Dar nu și cu Morinda. Noi plătim 53% fără întrerupere. Fără excepții.

COMPRESIE DINAMICĂ

Morinda a fost prima companie care oferă compresie dinamică, asigurând comisioane fiecărui distribuitor calificat.

BONUS GLOBAL

Mai mult decât atât, la Morinda aveți o șansă de a câștiga o parte din veniturile globale ale companiei

PROGRAMUL AREA DEVELOPER

Morinda a șocat industria din nou cu introducerea Programului Area Developer un program de neegalat pentru distribuitori de a câștiga două venituri din aceeași activitate de afacere.

ALTE STIMULENTE

În afară de compensare, bonusul global, reducerile și toate celelalte care stabilesc planul nostru de compensare, Morinda oferă o gamă largă de stimulente. Vorbim despre excursii, mașini, aventuri și multe altele!

FLEXIBILITATEA DVS.FINANCIARĂ

Dacă doriți flexibilitate financiară, înregistrați-vă cu Morinda. Noi nu vă dezamăgim. Morinda vă poate oferi tot ce aveți nevoie pentru a ajunge la un start bun și veți vedea că activitățile respective au într-adevăr un venit egal.

ALĂTURAȚI-VĂ ACUM