Part of the Group
Tämän istunnon suosittelija: Pentti Hassinen IPC# 2462225 Ota yhteyttä minuun

 

Palautusehdot

Palautusoikeus

1. Ehtojen kattavuus
Nämä Ehdot koskevat tuotteiden myyntiä asiakkaille puhelimitse tai Internetissä osoitteessa Morinda Deutschland GmbH ("Morinda"). Sovellamme yleisiä ehtoja, jotka oovat voimassa myntihetkellä.

2. Osto
Kun asiakas tilaa ostaa tuotteen, Morinda lähettää sähköpostitse asiakkaalle kuitin tilauksen. Tämä sähköpostikuitti vahvistaa, että Morinda on saanut tilauksen.Tilaus hyväksytään ja sopimus päättyy kun Morinda lähettää tilattu tuote (:eet).

3. Hinnoittelu
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Postikulut lisättän hintoihin j ane määräytyvät tilauksen painon ja määränpään persuteella.

4. Saatavuus
Tuote toimitetaan enintään noin 3-5 työpäivän kuluessa lähettämisestä. Toimitusajat ovat arvioita ja vaikka kaikki tehdään pitääksemme ne Morinda ei ole vastuussa, jos lähetys jostain syystä viivästyy. Morinda ei ota vastuuta menetyksestä tai vahingosta, joka johtuu vahvistetun ajan viivästymisestä. Jos tuote jonka  asiakas haluaa tilata on tilapäisesti loppu, asiakkaalle ilmoitetaan tästä tilattaessa.

5. Peruutusoikeus
Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa enintään 14 päivän kuluessa tavaran luovutuksesta. Jos kuluttaja on tilannut useita tuotteita ja ne toimitetaan erikseen, se on päivä, joka ratkaisee, kun kuluttaja itse tai kolmas osapuoli, ei kuintenkaan lähetysyritys vastaanotti tilauksen viimeisestä osatilauksesta. Jos teet näin, joudut korvaamaan kulut tuotteiden palauttamisesta meille. Sinun on annettava selkeä selvitys siitä, miksi haluat peruuttaa tilauksesi. Selitys on lähetettävä (kirjeitse tai sähköpostitse) ja Morinda Sweden Ab (osoite alla). Peruutus tulee voimaan, kun se on lähetetty. Olettaen, että kaikki tavarat palautetaan meille (omalla kustannuksellaan) täydellisenä ja hyvässä kunnossa 14 päivän kuluessa peruutuksesta , olet oikeutettu palautukseen samalle tilille jolta alkuperäinen maksu suoritettiin. Sinulle ei tule  ylimäääistä kulua tällaisesta korvauksesta.

6. Vaurioituneet ja turvallisuudeltaan puutteelliset tuotteet
Jos olet saanut tavaran, joka on selvästi vaurioitunut tai väärä, älä ota toimitusta vastaan ja lähetämme kaksoiskappaleen sinulle ilmaiseksi. Jos olet saanut paketin ja huomaat, että kohde on vahingoittunut, puutteellinen tai virheellinen, ilmoita siitä meille 10 työpäivän kuluessa ja lähetämme kaksoiskappaleen tai korvaavan tilauksen sinulle.

7. Palautusoikeus / tyytyväisyystakuu
Lisäksi oikeuden peruuttaa tilaus kuten edellä, Morinda UK tarjoaa lisää tuotte takuita. Nämä takuut eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiin. Voit odottaa palautusta samalle tilille kuin alkuperäinen maksu on tehty kolmen viikon kuluttua saatuamme tiedon peruutuksesta. Huomaa, että olet vastuussa kustannuksista tavaran palauttamisesta meille ellemme ole toimittaneet sinulle väärää tavaraa tai jos kohde on vahingoittunut tai viallinen.

• Meidän 90 päivän tyytyväisyystakuu
Jos et ole täysin tyytyväinen ostokseesi, palauta tavarat tai käyttämättä jääneen osan tilauksesta 90 päivän kuluessa * ostopäivästä ja me palautamme 100% kauppahinnasta määrä (ilman postitus-ja käsittelykulut). Morinda pidättää oikeuden kieltäytyä hyvityksiä määrät, joita ei kohtuudella kuluttaa 90 päivän kuluessa.Kohtuullinen määrä yleensä vastaa 4 pulloa THRIVE® Max tai muuta juomaa kuukaudessa. * 90-päivän tyytyväisyystakuu ei koske Age Defy laitteita. Annamme 30 päivää tyytyväisyystakuun Age Defy laitteille.

• Meidän 90 päivän palautusoikeus takuu
Jos jostain syystä olet tyytymätön tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen meille alkuperäisessä kunnossa 90 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet saanut tilauksen, avaamaton (myös tiiviste) ja me palautamme maksamasi tuotteet (ilman postitus-ja käsittelykuluja ). Hyväksymme vain palautukset avatuista tuotteista, jos ne ovat viallisia, vahingoittuneita tai kuuluvat 90 päivää tyytyväisyystakuun piiriin.

• Itsenäisten Tuotekonsulttien palautusoikeus (IPC)
Täydellinen kuvaus on Itsenäisten tuotekonsulttien palautusoikeudesta, viittaamme Morindan Policy Manual Sääntökirjaan. Jos sinulla on kysyttävää, ota ystävällisesti yhteyttä compliance@se.morinda.com

• Miten palauttaa tuotteen
Saat luvan palauttaa tuotteet soittamalla asiakaspalvelun maksuttomaan puhelinnumeroon  0800-114 608 josta saat palautusnumeron.  Tuotteet papautetaan osoitteeseen:

Morinda Deutschland GmbH
Att: Returansvarig
Galileo-Galilei-Straße 18
55129 Mainz, Germany


8. Asiakastyytyväisyys
Olemme varmoja, että olet tyytyväinen ostokseesi. Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen, ota yhteyttä Morinda Sweden AB, Evenemangsgatan 31, 2 tr. 169 79 SOLNA.

9. Tyytyväiset asiakkaat

Lain mukaan tuotteiden tulee vastata tuotekuvausta, niiden tulee olla laadultaa tyydyttäviä ja vastata käyttötarkoitusta. Olemme vakuuttuneita, että tulet olemaan täysin tyytyväinen ostokseesi. Ellet ole täysin tyytyväinen, ota yhteyttä Morinda Sweden AB Evenemangsgatan 31 16979 SOLNA, customerservice@se.morinda.com. Kaikki asiakkaat jotka edelleenkään eivät ole tyytyväisiä voivat saada puolueetoman sovittelijan ADR:n (tuomioistuimista riippumattoman sovittelijan). Morinda Sweden AB Evenemangsgatan 31 16979 SOLNA ei hyväksy askiakasriitojen sovittelua ADR:n  EU Online Dispute resolution (ODR) kautta, joka löytyy: http://ec.europa.eu/odr. Sen sijaan Suoramarkkinointiliitot tarjoaa riippumattomia sovittelijoita asiakasriitoihin jotka koskevat erityisesti suomarkkinointiyrityksiä kuten Morinda UK ja jotka ovat suoramarkkinointiliiton jäseniä. Jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan liiton eettisiä sääntöjä. Yksityiskohdat Suoramyyntiliiton eettisistä säännöistä ja riippumattomasta sovittelijasta, ota yhteyttä Ruotsin suoramarkkinointiliittoon Direct Selling Swedeniin: Direct Selling Sweden, Kärleksgatan 2 A, 211 45 Malmö Sweden. Puhelin +46 40 29 43 70. Sähköposti: info@directsellingsweden.se Valitukset tulee saattaa suoramarkkinointiliiton tietoon joko sähköpostilla tai postilla.

10. Yksityisyydensuoja
Asiakas, joka tekee ostoksen antaa suostumuksensa Morinda UK Limitedille käsitellä henkilötietoja ja toimittaa niitä Morinda, Inc., Provo, Utah, USA ja sen tytäryhtiöille eri maissa. Asiakas ymmärtää, että henkilötietojen siirto tapahtuu myös maihin joissa tietosuoja ja salassapitovelvollisuutta ei ole samalla tasolla kuin asiakkaan kotimaassa. Asiakkaalla on oikeus saada tietoa mitä henkilötietoja hänestä on talennettu ja vaatia Morinda UK Limitediä oikaisemaan, poistamaan tai suojaamaan kaikki tiedot, jotka ovat virheellisiä.

11. Ehtojen muuttamista
Morinda pidättää oikeuden tehdä muutoksia Internetsivuille ja näihin ehtoihin. Jos jokin näistä ehdoista tuomitaan pätemättömäksi tai jostain syystä täytäntöönpanokelvottomaksi, se ei vaikuta muihin ehtoihin tai ehtojen pätevyyteen ja soveltamiseen.

12. Morindan yhteystiedot
Morinda Sweden AB
Evenemangsgatan 31, 2 tr.
169 79 SOLNA
SWEDEN