Azon küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy fiatalosabban és hosszabban élhessenek, tesz minket az étrend-kiegészítők iparágának szilárd vezetőjévé, mely folyamatosan innovációkkal rukkol elő. Az 1996 óta tapasztalt erő, izgalom és energia ma is élénken él. Történelmünk megkérdőjelezhetetlen, és a jövőben betöltendő szerepünk vitathatatlan.

Az oldal teljes tartalmának megjelenítéséhezaz Internet Explorer 11 verziójánaktelepítése javasolt.
GRATULÁLUNK!
EZENNEL BELÉPTÉL A
TAHITI ÁLOM VAKÁCIÓBA
SIKERES LEIRATKOZÁS
http://www.morinda.com
Az Ön tanácsadója
betöltés...
Terméktanácsadó
ログイン中です…
A MORINDA ÉLETMÓD
SZEMÉLYES FEJLŐDÉST ÍGÉR
EGY IGAZI TÁRS

Az  igazi, teljes Morinda életmód a személyes fejlődés rengeteg formáját rejti magában. A Morindával igazi társra talál, aki az Ön sikerét támogatja. Mindent megkap, amire szüksége lehet: technikai eszközök, képzési rendszer és szemináriumok, ahol sikeressé válhat és megismerheti a képességeit.

 

CSAK A MORINDÁNÁL...
A TrūAge SCANNER

A legjobb és a legkorszerűbb üzleti eszköz a hálózati marketing iparágban. A TruAge Scanner a kulcsa a Morinda lehetőség valódi potenciáljának.

 

TAHITI ÁLOM

Egy olyan program, ami garantáltan felkelti mások érdeklődését az Ön üzletében. 

 

MORINDA EGYETEM

A képzési archivumban válaszokat kaphat a kérdéseire a termékekkel, a lehetőséggel, a jutalékrendszerrel, a rendezvényekkel, vagy egyéb mással kapcsolatban.

TRUTALKS

A motivációs és informatív bemutatók biztosítják, hogy mindig tanuljon valami újat. 

 

COMMUNITY PRO

A Morinda első olyan webes szolgáltatása, ami hozzáférést biztosít a kimutatásokhoz, üzleti riportokhoz, az egyénre szabott emlékeztetőkhöz, a közösségi média kezeléséhez, a vezetői kimutatásokhoz, az új kereseti lehetőségek információjához és sok minden máshoz. 

 

A TrūAge MÓDSZER

Ahogy egy számítógép operációs rendszere működésbe hozza a számítógépet, úgy segíti az Ön üzletét a TruAge rendszer is. Valójában az Ön üzletének nagy részét ez a rendszer építi fel! Még sosem volt ennyire könnyű módja az új forgalmazók megtalálásának, akik növelik az Ön bevételeit és akiknek a vezetője lehet. 

 

TUDJON MEG TÖBBET
REGIONÁLIS ÜZLETI KÉPZÉSEK

Félévente a Morinda mindig valami új hírrel rukkol elő, az újdonságok és stratégiai kezdeményezések a Regionális Business Summitokon kerülnek bemutatásra. Ilyenkor lehetőség nyílik rá, hogy más forgalmazókkal is találkozzon és a Morinda vezetőivel és alapítóival is megismerkedhessen. 

 

LÉPJEN BE MÉG MA A MORINDÁHOZ

Ha szeretne pénzügyileg független lenni, adjon nekünk lehetőséget. Nem hagyjuk cserben.

 

CSATLAKOZZON MOST