Azon küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy fiatalosabban és hosszabban élhessenek, tesz minket az étrend-kiegészítők iparágának szilárd vezetőjévé, mely folyamatosan innovációkkal rukkol elő. Az 1996 óta tapasztalt erő, izgalom és energia ma is élénken él. Történelmünk megkérdőjelezhetetlen, és a jövőben betöltendő szerepünk vitathatatlan.

Az oldal teljes tartalmának megjelenítéséhezaz Internet Explorer 11 verziójánaktelepítése javasolt.
GRATULÁLUNK!
EZENNEL BELÉPTÉL A
TAHITI ÁLOM VAKÁCIÓBA
SIKERES LEIRATKOZÁS
http://www.morinda.com
Az Ön tanácsadója
betöltés...
Terméktanácsadó
ログイン中です…
MORINDA ÉLETVITEL
EGY EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
A MORINDA ÉLETMÓD

A Morinda életmód egy hosszú, egészséges életmód kialakításában segít Önnek. A Morinda életstílus fenntartásához szükséges termékeket csak nálunk találja meg. A világon egyedül a Morindának van Előrehaladott Glikációs Végtermék (vagy röviden AGE) kezelő módszere. Ezt a holisztikus megközelítés szerint TruAge életvitelnek hívjuk, amely a Morinda Core termékeinkkel együtt csodákat fog tenni az egészségével, életminőségével, vitalitásával, a képességeivel és a megjelenésével. Próbálja ki!

ISMERJE MEG A SAJÁT TrūAge-ÉT

Az AGE-t szem előtt tartva, a TruAge Core egyedülállóan segít Önnek hosszabban és fiatalosabban élni. Az AGE toxikus összetevőkből áll, amelyek oxidatív és káros hatással vannak a sejtekre, szervekre és a keringésre. Ha az AGE szintet nem tartjuk kordában, akkor korai öregedést okoz a testünkben kívül-belül, és ezen kívül még komoly egészségügyi problémákhoz is vezethet. A TruAge Core-t azért fejlesztették ki, hogy az AGE kialakulását meggátolja, az AGE-t eltávolítsa a szervezetből, és segítsen az AGE okozta károkat helyrehozni. 

MIT GONDOLNAK MÁSOK A MORINDA TERMÉKEIRŐL?

"A Max egy csodálatos termék, ami segített nekem a mentális és fizikai aktivitásom növelésében. Napközben már nem érzem magam olyan fáradtnak. A Morinda Core Max C-vitamint tartalmaz, ami segíti az anyagcsere folyamán az energia felszabadulását és a fáradtság és kimerültség csökkenését."

 

Davinder K. Major, UK

TNJ: “ Több, mint 10 éve fogyasztom az Originalt. 55 éves vagyok és a TruAge-m 40. A Max segít ebben nekem most és a jövőben. "


Ashraf Mohammed, UK

TNJ: “11 évvel ezelőtt próbáltam ki a Tahitian Noni Juice-t és ez a döntés meghatározta az életem további részét. Segített nekem abban, hogy jobban odafigyeljek az egészségemre, és teljesebb életet éljek."

 

LOUISA DRUMMOND
A Morinda TERMÉKEI
Merüljünk el kicsit jobban a Core termékekben? A TruAge Core 5 termékből áll: Tahitian Noni Juice, Max, Body Conquer, Rapid Fuel, és AGE Therapy Gél. Mindegyik egy különleges, egyedülálló szerepet játszik az AGE elleni harcban. 
KOSÁRHOZ AD
Tahitian Noni and Max
A Tahitian Noni Juice és a Max tele vannak iridoidokkal - olyan természetes összetevőkkel, amelyek gyógynövényekben találhatóak. Mindkét terméken végeztek kutatásokat, és kiemelték az AGE ellenes tulajdonságaikat. A Max-szel végzett kutatások kimutatták, hogy a használata közben csökken az AGE szint a benne lévő iridoidoknak köszönhetően, amelyek noniból, áfonyából, vörösáfonyából, oliva levél kivonatból és húsos somból származnak.Product image
KOSÁRHOZ AD
Body Conquer

A Morinda Body Conquer egy finom, tápanyagokban gazdag összetevőkből álló, napi rostbevitelt támogató étrend-kiegészítőként lett megalkotva. A Body Conquer útifű maghéjat, A-vitamint, és Phase2® fehér vesebab-kivonatot tartalmaz, ami a keményítő felszívódását késlelteti.

 

Product image

KOSÁRHOZ AD
Rapid Fuel

A Rapid Fuel egy korszerűsített, fehérjét tartalmazó étrend-kiegészítő, amit könnyen fogyasztható, és folyékony formában alkottak meg, a minőségi fehérje, szénhidrát, elektrolitok és a B-vitamin felszívódását elősegítve. Fiatalok és idősebbek, aktív és kevésbé aktív életmódot folytatók, profik és amatőrök egyaránt fogyaszthatják - a Rapid Fuel megadja azt az energiát és fehérjét, ami a jobb teljesítményhez kell.  


Product image

KOSÁRHOZ AD
Therapy Gél
Az AGE Therapy Gél az egyetlen Morinda Core termék, ami a bőrön keresztül szívódik fel. Gyengéden védi és ápolja a bőrét, és segít helyre hozni a glikáció vagy az AGE okozta külső problémákat a bőrön. Product image

AZ ÖN SZÁMÁRA KITALÁLVA

A cukor felszívódásának csökkentésével, a megfelelő fehérje felszívódásával, a glikáció káros hatásainak a csökkentésével és a szervezet iridoidokkal való feltöltésével, a TruAge Core bizonyítottan az egyik leghatásosabb egészségmegőrző módszer. 

 

CSATLAKOZZON MÉG MA!