Azon küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy fiatalosabban és hosszabban élhessenek, tesz minket az étrend-kiegészítők iparágának szilárd vezetőjévé, mely folyamatosan innovációkkal rukkol elő. Az 1996 óta tapasztalt erő, izgalom és energia ma is élénken él. Történelmünk megkérdőjelezhetetlen, és a jövőben betöltendő szerepünk vitathatatlan.

Az oldal teljes tartalmának megjelenítéséhezaz Internet Explorer 11 verziójánaktelepítése javasolt.
GRATULÁLUNK!
EZENNEL BELÉPTÉL A
TAHITI ÁLOM VAKÁCIÓBA
SIKERES LEIRATKOZÁS
http://www.morinda.com
Az Ön tanácsadója
betöltés...
Terméktanácsadó
ログイン中です…
A MORINDA ÉLETVITEL PÉNZÜGYI
FÜGGETLENSÉGET KÍNÁL
A TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS
Két dolog van, ami a Morinda életstílust nagyszerűvé teszi: Az egészségre jótékony hatású, valódi termékek és egy hatékony üzleti lehetőség.
JUTALÉK KIFIZETÉS
A Morinda már több mint 4 milliárd dollár jutalékot fizetett ki a forgalmazók részére. Több, mint 300-an lettek milliomosok. Majdnem 2 évtized alatt a Morinda sosem hagyott ki egyetlen jutalékot sem kifizetetlenül. SOHA.
DOLGOZZON, AHOGYAN ÖN SZERETNE
A Morinda védett, megbízható jutalékrendszere több száz, több EZER embernek adta meg a lehetőséget, hogy korábban nyugdíjba menjen és elérje az álmait, kifizesse a házát, elküldje a gyermekeit egyetemre, álomszép helyekre jusson el, vagy plusz pihenést tudjon beiktatni. Mindez annak a valós többletjövedelemnek köszönhető, amit a Morinda ajánl. Az Ön pénzügyi szabadsága - nevezhetjük bárhogyan is - a mi célunk. Akár csak egy kis többletpénzt szeretne keresni havonta, hogy elkölthesse, akár százezreket, hogy korábban nyugdíjba tudjon menni, a Morindának megvan a terve és a megfelelő rendszere, ami segíti Önt ebben, hogy elérje ezeket.  
KIEGÉSZÍTÉS TELJES IDEJŰ MUNKA VAGYON GYARAPÍTÁS
A TrūAge RENDSZER
A Morinda védett, megbízható jutalékrendszere több száz, több ezer embernek adta meg a lehetőséget, hogy korábban nyugdíjba menjen és elérje az álmait, kifizesse a házát, elküldje a gyermekeit egyetemre, álomszép helyekre jusson el, vagy plusz pihenést tudjon beiktatni. Mindez a TruAge rendszernek köszönhető.
TrūAge SCANNER

A Scanner használata még egyszerűbbé teszi az üzletét. 

AUTOMATIKUS EMAILEK, VEZETŐI FELADATOK NAPI FELÜGYELETE

Mi elvégezzük Ön helyett a munkát. Elküldjük a vásárlóinak a célirányos e-maileket, az érdeklődésüknek és aktivitásuknak megfelelően. És, ha még többet is szeretne, akkor segítséget kaphat a napi feladatokhoz, hogy egy egészségesebb életmód felé terelje őket. 

A MUNKA MÉG SOSEM VOLT ENNÉL KÖNNYEBB

Értesüljön időben a vezetői fejlődéséről és más dolgokról is, mert ez a csoportjában lévőknek is segíthet. Ezek mind nagyszerű dolgok. Mivel Ön a vezetőjük, így ők is így fognak cselekedni. 

MI TESZI A MORINDA JUTALÉK RENDSZERÉT OLYAN EGYEDÜLÁLLÓVÁ? NÉZZÜK MEG!
NINCS VISSZATARTÁS A JUTALÉKOKBAN

A legtöbb vállalat nagy jutalékot ígér, de valójában a pénz legnagyobb részét visszaforgatják az anyacégbe. A Morinda nem így tesz. Mi a jutalékok 53%-át kifizetjük, visszatartás nélkül. Nincs kivétel.

DINAMIKUS KOMPRESSZIÓ

A Morinda az első vállalat volt, aki a dinamikus kompressziót alkalmazni kezdte, ami azt biztosítja, hogy a jutalékok az összes minősült forgalmazónak kifizetésre kerüljenek. 

GLOBÁLIS BÓNUSZ ALAPOK

Csak a Morindánál lesz lehetősége a vállalat globális bevételéből részesülni jövedelem formájában!

AREA DEVELOPER PROGRAM

A Morinda az iparág figyelmét egy újabb dologgal hívta fel, az Area Developer program bemutatásával - az iparág egyetlen olyan lehetősége, amely által ugyanabból az üzletből két jövedelemre tehet szert.

EGYÉB ÖSZTÖNZŐK

Mindezeken felül, ami a jutalékokat illeti, a globális bónuszalapot és az árengedményeket és minden más kedvezményt, ami a jutalékrendszerünkön kívül van, a Morinda az ösztönzők széles választékát kínálja. Utazásokat, autó bónuszt, kalandot és még sok minden mást!

AZ ÖN PÉNZÜGYI SZABADSÁGA

Ha szeretne pénzügyileg független lenni, adjon nekünk lehetőséget. Nem hagyjuk cserben.

CSATLAKOZZON MOST