Azon küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy fiatalosabban és hosszabban élhessenek, tesz minket az étrend-kiegészítők iparágának szilárd vezetőjévé, mely folyamatosan innovációkkal rukkol elő. Az 1996 óta tapasztalt erő, izgalom és energia ma is élénken él. Történelmünk megkérdőjelezhetetlen, és a jövőben betöltendő szerepünk vitathatatlan.

Az oldal teljes tartalmának megjelenítéséhezaz Internet Explorer 11 verziójánaktelepítése javasolt.
GRATULÁLUNK!
EZENNEL BELÉPTÉL A
TAHITI ÁLOM VAKÁCIÓBA
SIKERES LEIRATKOZÁS
http://www.morinda.com
Az Ön tanácsadója
betöltés...
Terméktanácsadó
ログイン中です…
MI VAGYUNK A MORINDA

1996-ban a Morinda elkezdte a noni iparágat a Tahitian Noni Juice bemutatásával és ezzel több milliárdos üzletet dobott piacra gyakorlatilag egyik napról a másikra.

Azon küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy fiatalosabban és hosszabban élhessenek, tesz minket az étrend-kiegészítők iparágának szilárd vezetőjévé, mely folyamatosan innovációkkal rukkol elő. Az 1996 óta tapasztalt erő, izgalom és energia ma is élénken él. Történelmünk megkérdőjelezhetetlen, és a jövőben betöltendő szerepünk vitathatatlan.

Irányvonalunk megtervezett.

Célunk egyértelmű.


És a jövőnk még sosem volt ilyen fényes.
HONNAN JÖTTÜNK?
1993
A Morinda élelmiszertudósai felfedezik a noni gyümölcsöt és pozitív hatásait.
1996
A Tahitian Noni Juice bemutatkozik a világnak. Világszintű jelenség lesz a szupergyümölcs iparágban.
2003
Nyilvánosságra hozzák az első humán klinikai tanulmányt a Tahitian Noni Juice-ról.
2011
A TruAge kampány világszerte bemutatásra kerül. Fókusza az AGE csökkentése a fiatalosabb, hosszabb életért.
2016
A Morinda 20 éves lesz, és megkezdi a „Második növekedési korszakát”.

1995
Körvonalazódik a Morinda koncepciója és létrejön az új noni ital formula.
1997
Más helyileg alkalmazható és fogyasztható, a noni jótékony tulajdonságait tartalmazó termékek jönnek létre, melyek még inkább jótékony hatással vannak a fogyasztókra.
2009
A Morinda tudósai felfedezik a noniban található fő fitotápanyagokat, az iridoidokat. Az iridoidok jelképezik a minőségünket.
2012
Létrejön a Core termékcsalád, mely teljes támogatást nyújt a TruAge életmódhoz azáltal, hogy segít csökkenteni az AGE képződését.
HOL VAGYUNK?

A Morindánál termékfejlesztési törekvéseinket egy általános filozófia vezérli: a világ legjobb és leghatékonyabb összetevőit felkutatni, hogy belőlük világszínvonalú termékeket állíthassunk elő, melyek javítják az életminőséget.

Ezen felfedezések sorozata a noni gyümölccsel kezdődött. Erre alapozva világszerte kiterjesztettük a legkiválóbb összetevőkre irányuló kutatásainkat, hogy olyan termékeket fejlesszünk, melyek az élet minden fontos területén segíteni tudnak, legyen szó öregedésről, testápolásról, sportolói teljesítményről, vagy bármi másról!

HOVA TARTUNK?

Céljainkat úgy határoztuk meg, hogy fogyasztóinknak a teljes szabadság érzését nyújtsuk azáltal, hogy megteremtjük az egészséghez és a jó megjelenéshez vezető utat, illetve egy lehetőséget  a pénzügyi függetlenségre. Ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy nagyszerű termékeket kínálunk, melyek kívül-belül hozzájárulnak testünk egészségéhez, valamint azzal, hogy lehetőséget teremtünk a passzív jövedelem megteremtésére.

TUDJON MEG TÖBBET A MORINDA LEHETŐSÉGRŐL!