I 1996 revolusjonerte Morinda den daværende industrien av helseprodukter ved å introdusere Tahitian Noni Juice, og lanserte med dét en multi-milliard industri mer eller mindre over natten. Vårt mål med å hjelpe mennesker å leve yngre lenger, bekrefter vår posisjon som innovatører og ledere i industrien av helsetilskudd. Den samme følelsen av energi, kraft og engasjement vi opplevde i 1996, lever den dag i dag, og vi skyter fart inn i fremtiden samtidig som vi sikrer vår plass i historiebøkene. Veien foran oss er staket ut. Intensjonen vår er klar. Og fremtiden har aldri vært lysere.

Vennligst oppgrader til minstInternet Explorer versjon 11 eller nyere for å dra full nytte av nettsiden.
GRATULERER!
DU ER NÅ REGISTRERT INN I
TAHITI DREAM-KONKURRANSEN
DU ER NÅ FJERNET FRA LISTEN OVER E-POSTUTSENDELSER
http://www.morinda.com
Ditt besøk på nettsiden er tilknyttet
laster...
Selvstendig produktkonsulent
ログイン中です…

EN MORINDA LIVSSTIL GIR DEGCOMMUNITY

STARTEN PÅ DIN FORRETNINGSDRIFT

Har du en nettbutikk? En kundene dine kan besøke og titte rundt i, der de kan dra nytte av kampanjer, og handle når de selv ønsker? Når du blir en del av Morinda, er svaret på dette JA!

iMac icon
People icon
Arrow icon
Community-produkter

KONSEPTET "COMMUNITY"

Gjennom konseptet "Community" vil Morinda skape en nettbutikk for deg, og fylle hyllene med forskningsbaserte produkter av høy kvalitet. Du trenger ikke bruke tid på å holde øye med varebeholdningen; dette tar Morinda seg av. Morinda vil også lansere ulike tidsbegrensede kupp som vil tiltrekke oppmerksomhet, samt sørge for å lansere nye produkter i butikken din. Alt du må gjøre, er å håndtere kundene dine, og gjennomføre salget.

HVA GJØR COMMUNITY SÅ FANTASTISK?

Time icon

TIDSBEGRENSEDE TILBUD

Lanseringer av spesielle produkter som kun er tilgjengelige i et begrenset tidsrom.

New product icon

NYE PRODUKTLANSERINGER

Vi gir kundene dine en grunn til å komme tilbake til nettsiden din hele tiden gjennom jevnlige lanseringer av nye produkter.

health icon

REISE-, TRENING- OG HELSETJENESTER

Dessverre ikke tilgjengelig i ditt marked enda.

Vi gir deg flere tjenester som vil øke interessen hos dine kunder.

Computer icon

 TruAge - SYSTEMET

På samme måte som et operativsystem bringer liv til en datamaskin, bringer TruAge-systemet liv i din forretning. Dette systemet vil faktisk bygge en stor del av forretningen din for deg! Det har aldri eksistert en mer sofistikert metode for å finne nye potensielle kunder, gjennomføre salg og håndtere dine kontakter.

DET GODE LIV

Dette er bare toppen av isberget! Bli en del av Community, og du vil raskt se at en Morinda livsstil, er en god livsstil.

BLI MED NÅ