I 1996 revolusjonerte Morinda den daværende industrien av helseprodukter ved å introdusere Tahitian Noni Juice, og lanserte med dét en multi-milliard industri mer eller mindre over natten. Vårt mål med å hjelpe mennesker å leve yngre lenger, bekrefter vår posisjon som innovatører og ledere i industrien av helsetilskudd. Den samme følelsen av energi, kraft og engasjement vi opplevde i 1996, lever den dag i dag, og vi skyter fart inn i fremtiden samtidig som vi sikrer vår plass i historiebøkene. Veien foran oss er staket ut. Intensjonen vår er klar. Og fremtiden har aldri vært lysere.

Vennligst oppgrader til minstInternet Explorer versjon 11 eller nyere for å dra full nytte av nettsiden.
GRATULERER!
DU ER NÅ REGISTRERT INN I
TAHITI DREAM-KONKURRANSEN
DU ER NÅ FJERNET FRA LISTEN OVER E-POSTUTSENDELSER
http://www.morinda.com
Ditt besøk på nettsiden er tilknyttet
laster...
Selvstendig produktkonsulent
ログイン中です…
A.G.E.
En av hovedgrunnene til at vi blir eldre.
A.G.E. (Avanserte Glykerte Endeprodukter) er komponenter i kroppen vår som har vist seg å spille en viktig rolle i vår aldringsprosess. Jo eldre vi blir, desto mer A.G.E. samler seg i celler og vev.

A.G.E. dannes av sukker og proteiner. Overflødige sukkermolekyler hekter seg på proteinpeptider, og danner A.G.E. Har du mer A.G.E. enn det kroppen klarer å håndtere, vil de skade sunne celler, vev, organer og systemer. Resultatet er en akselerert aldringsprosess, som både påvirker utseende vårt og våre kroppslige funksjoner. A.G.E. gjør altså kroppen vår eldre både på innsiden og utsiden.

A.G.E. dannes spontant i kroppen når vi spiser sukkerholdig og bearbeidet mat. Hormoner og aktivitetsnivå spiller også en stor rolle i dannelsen av A.G.E. Du kan påvirke ditt A.G.E.-nivå gjennom en sunn livsstil med et sunt kosthold, trening, lite stress og nok søvn.

Økt bevissthet og fokus på A.G.E. forbedrer liv. Det har blitt forsket på A.G.E. i mange år, men inntil nå har mesteparten av disse studiene vært skjult i store journaler og forskningssjargong mannen i gata ikke forstår seg på. Det er først nå informasjonen om A.G.E. når ut til massene! Store publikasjoner verden over snakker nå jevnlig om glykering, akselerert aldringsprosess og A.G.E. Interessen og fokuset har eksplodert, og Morinda leder an.


A.G.E. OG
TOAST-TESTEN
Dannelsen av A.G.E.

Når en brødskive utsettes for varme, blir den hard og brun. Synet av en skive med ristet brød får deg kanskje til å tenke på frokost, men det du faktisk ser er dannelsen av A.G.E, gjennom det som er kjent som Maillard-reaksjonen. Brød inneholder både sukker i form av karbohydrater, og proteiner. Når dette utsettes for varme, hekter sukkermolekylene seg på proteinene, og A.G.E. dannes. På bildet av denne ristede brødskiven er det påført A.G.E. Therapy Gel der den fremdeles er hvit. Dette illustrerer hvordan vi kan påvirke dannelsen av A.G.E. gjennom en A.G.E.-vennlig TruAge livsstil.


Lær mer om hvordan du kan
Leve Yngre, Lenger
gjennom å håndtere ditt A.G.E.-nivå.