En del av Gruppen
Ditt besøk på nettsiden er tilknyttet: UNNI HELLGREN SPK# 1001529 Kontakt meg

I 1996 revolusjonerte Morinda den daværende industrien av helseprodukter ved å introdusere Tahitian Noni Juice, og lanserte med dét en multi-milliard industri mer eller mindre over natten. Vårt mål med å hjelpe mennesker å leve yngre lenger, bekrefter vår posisjon som innovatører og ledere i industrien av helsetilskudd. Den samme følelsen av energi, kraft og engasjement vi opplevde i 1996, lever den dag i dag, og vi skyter fart inn i fremtiden samtidig som vi sikrer vår plass i historiebøkene. Veien foran oss er staket ut. Intensjonen vår er klar. Og fremtiden har aldri vært lysere.
HVOR VI KOM FRA

1993

Morindas forskere oppdager nonifrukten og alle dens fordeler.

1996

Tahitian Noni Juice blir lansert, og blir raskt et globalt fenomen som danner superfruktindustrien.

2003

Den først humane, kliniske studien av Tahititan Noni Juice publiseres.

2011

Innledende studier viser at iridoider kan redusere dannelsen og skadevirkningene av Avanserte Glykerte Endeprodukter (A.G.E)

2016

Morinda fyller 20 år, og markerer starten på selskapets andre store vekstperiode.

Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line

Vertical Line

1995

Morinda utvikler en klar strategi, og formulaen til en revolusjonerende ny juice ser dagens lys.

Vertical Line

1997

Flere nonibaserte produkter blir utviklet for å kunne gi flere fordeler til sine brukere.

Vertical Line

2009

Morindas forskere identifiserer iridioider som det viktigste fytonæringsstoffet i Noni. Iridoidene er vår viktigste kvalitetsmarkør.

Vertical Line

2012

Produktlinjen "TruAge" utvikles som et resultat av forskningen på suksessproduktet Tahitian Noni Juice.

Vertical Line

2018

Morinda announces historic merger with New Age Beverage Corporation, putting the new company on track to become the world's largest healthy beverage company.

HVOR VI ER

Morinda fokuserer på en helhetlig produktutvikling, og søker verden over etter de beste og mest verdifulle ingrediensene. Disse utnytter vi for å lage produkter i verdensklasse, som bidrar til å forbedre livskvaliteten til mennesker hver eneste dag.

Denne oppdagelsesferden startet med nonifrukten. Med dette som grunnlag, leter vi nå verden rundt etter de beste råvarene for å utvikle produkter som bidrar til å forberede og støtte oss i alle aspekter av livet, blant annet aldringsprosessen, hudpleie og fysisk yteevne.

Core Products
HVOR VI SKAL

Vårt mål er å gi våre kunder en følelse av god helse og økonomisk frihet. Dette gjør vi ved å tilby eksklusive produkter for å forbedre livskvaliteten både på innsiden og utsiden av kroppen, samtidig som vi tilbyr gode muligheter for en ekstra inntekt. Morinda har allerede forandret livet til utallige personer og vil fortsette å gjøre det ved å hjelpe folk til å leve yngre, lenger. 

Where We're Going